Chimera napsal:
Helé, a já jsem se v Německu neztratil, to jste rádi, žeo?!!
To je pech Já sázel,že nedojedeš ani do toho bludiště Že ty jsi s sebou měl batoh uzenin,tak si tě všichni hlídali,jako oko v hlavě?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Chimera napsal:
Helé, a já jsem se v Německu neztratil, to jste rádi, žeo?!!
To je pech Já sázel,že nedojedeš ani do toho bludiště Že ty jsi s sebou měl batoh uzenin,tak si tě všichni hlídali,jako oko v hlavě?
Právě první byla oproti plánu rozhledna, pak až bludiště. Po bludišti všici jeli dom, a já se sám vracel k rozhledně. Totálně jsem se ztratil v centru, ale pak jsem zapnul "selák" (jakože selskej, víš) rozum a jel jsem tím směrem kde jsem to vzdušnou čarou viděl asi 2km od sebe Přijel jsem tam z ouplně inačí strany, ale zase jsem objevil pěknej hotel na skále, tak jsem si dal kafe a že půjdu ještě pro kešky, kterýma jsem nechtěl původně zdržovat ostatní. No, telefon mi zahlásil, že mu zbývá 54% baterky, tak jsem nechtěl riskovat jízdu bez navigace takovej flák, tak jsem radši jel bez krabice Ale pěknej výlet to byl, opravdu moc. A dneska jsem po třech letech sedl na kolo a dal 50km. Zítra asi umřu Ale hlavně, Dakara prodám... Nedá se nic dělat, zítra se tu objeví v inzerci. Potřebuju nutně 1200 GSA jsem zjistil. Strašně nutně.
Nahráli to na mě,bylo to špatně sestříhaný a vytržený z kontextu -tohle sem neřekl měli se mě zeptat o pár hodin později to by byl teprv rozhovor.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.