Emilio Alzamora napsal:
Až bude ten správný čas.....To víš,jsem v novém zaměstnání,tak si nemůžu vyskakovat....ale svátek dvou věrozvěstů to jistí....možná den před a dám si spicha s moravskou gardou v esterajchu......
My jedeme na Passov...rychlejší přesun na Solnohrad a pak nějakou pěknou cestičkou do Ga-Pa...vyjíždíme ve čtvrtek ráno...ze středy na čtvrtek se spí u nás...tak kdyby jsi chtěl...
Emilio Alzamora napsal:
Až bude ten správný čas.....To víš,jsem v novém zaměstnání,tak si nemůžu vyskakovat....ale svátek dvou věrozvěstů to jistí....možná den před a dám si spicha s moravskou gardou v esterajchu......
Emile, budu vyjíždět po 15h směr Melk, Linz, Salzburg - okolo 20h chci být v některém kempu u jezer okolo Salzburgu - je jich tam dost - nejraději bych někde u Hallstattu. Budu na telefonu, jak jsme se domlouvali. Ve čtvrtek ráno odjezd, pravděpodobně přes Pass Thurn, Gerlospass, směrem na Jenbach, Innsbruck, Fernpass do Ga-Pa - samo podle počasí. Když bude ve čtvrtek od rána lejt, tak bych jel pak od Salzburgu rovnou do Ga-Pa.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Letos to bude v GaPa vypadat jako v Machově
My jedeme už v úterý, přes Melk a kousek kolem Dunaje. Středa kolem Traunsee do Hallstattu. Ve čtvrtek přesun na místo činu tudy http://maps.googl...=m&z=9
V so a ne návrat.
Sraz v pátek ve 20:00 u repráku??? Nebo se pletu?
milosch napsal:
Letos to bude v GaPa vypadat jako v Machově
My jedeme už v úterý, přes Melk a kousek kolem Dunaje. Středa kolem Traunsee do Hallstattu. Ve čtvrtek přesun na místo činu tudy http://maps.googl...=m&z=9
V so a ne návrat.
Sraz v pátek ve 20:00 u repráku??? Nebo se pletu?
Milosch - ve středu večer to chci vzít taky někam k Halstattu - pár km před ním je v jedné zatáčce odbočka k jednomu kempu, který vlastní taková rodina liliputů. Maj auto, kde mají na pedálech přichycený dřevěný špalky, aby na ně dosáhli, taky maj velkýho psa, na kterým by mohli jezdit jak na koni. Jsou fajn. Říkáme tomu kempu "Kemp u Hobitů". Je takovej jinej než ty "načančaný", pěkný kempy v Rakousku - takovej "přírodní". Držák tehdy říkal, že na záchodech a sprchách by se dal natáčet horor. Tady na té fotce kámoš domlouvá cenu ubytování s majitelkou: http://tonda1200....CN1413.jpg
Kdyžtak ti brnknu a zastavíme se za váma - jedeme s manželkama.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
zetor napsal:
Vevis...máš Mapsource...?? Jinak si tu trasu asi neprohlídneš...
Asi nemam.Pise mi to neco o zamcenych souborech.To neres,ja ti duveruju!
At to zkoukne Petr a neni co resit.
Jede se vlastně jak jsme se domluvili...Passau...Braunau..Mattighofen kolem toho jezírka...Oberndorf u Solnohradu...a tam se po chvilce najede na tu "alpenštráse"...
TOLI napsal:
Sejřim na mapsource radši mi napiš kam se mám dostavit ve středu.
K nám...
V kolik to vidíš...?? Vevis že dorazí někdy kolem 15-16:00 a zajdem do budvaru...
No to sem se toho dozvěděl.Od úterý sem ve Ctiboři takže můžu dorazit kdykoliv.S vevisem sme se domlouvali na čtvrtou u tebe.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.