Akorát to nevidim s tím Budvarem na moc dlouho...v plánu mám upéct nějaký burgry a maso,takže bych to viděl tak,že vemu auto a vemu vás do Budvaru....dáte tři,čtyři pivka a alou k nám...
zetor napsal:
Akorát to nevidim s tím Budvarem na moc dlouho...v plánu mám upéct nějaký burgry a maso,takže bych to viděl tak,že vemu auto a vemu vás do Budvaru....dáte tři,čtyři pivka a alou k nám...
Jé no já se těšil na nějaký specialitky a ne na tvoje burgry No jesli to ale budeš mít tak dobrý jako moje stejky tak to bude jiná
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
zetor napsal:
Vy snad jezdíte nebo co...tady je to úplně mrtvé...
Já myslim že teď spíš všici chlastaj
Já plánuju zítra cestu za polární kruh
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Tak cestu na polár rušim, vzhledem k počasí a předpovědi abych tam jel a dva dny mi při tom celou cestu (2x 600 km) pršelo, to to radši odložim na příště.
Jo Starosta tu byl přespali u mě a pokračovali na jih.
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
milosch napsal:
Ok zavoláme si Taky už jedu s manželkou
Znamena to,ze ji sebou beres do GAPA poprve a nebo jsi se ozenil?
B je správně! Jsme okroužkovaní už druhej týden
Tak to tedy nezbyva,nez ti pogratulovat!!!
Díky moc!
Kdyby jsi se občas ukázal na nejaký akci,tak bych ti to za litr rumu rozmluvil.Ušetřil bys za svatbu a několikanásobně za rozvod.
Když je hlad,je i husa dobrá.
ve Vídni ti udělaj kafe