Platí se za tu Deutsche-Alpenstraße...?? Emílio dneska něco říkal o 19E...
Mám ji projetou a žádný z úseků se neplatí. Jen některé odbočky z ní např. okolo jezera Walchensee (přibližně směrem od Jachenau do Obernachu v místech okolo jezera) nebo přes nár. park Karwendel und Karwendelvorgebirge mezi Vorderriss a Wallgau jsou zpoplatněny - ale nabyla to žádná hrůza - přesně už si to nepamatuji, ale okolo 1-2€.
Upravil Tonda dne 04.07.2012 07:17
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Platí se za tu Deutsche-Alpenstraße...?? Emílio dneska něco říkal o 19E...
Mám ji projetou a žádný z úseků se neplatí. Jen některé odbočky z ní např. okolo jezera Walchensee (přibližně směrem od Jachenau do Obernachu v místech okolo jezera) nebo přes nár. park Karwendel und Karwendelvorgebirge mezi Vorderriss a Wallgau jsou zpoplatněny - ale nabyla to žádná hrůza - přesně už si to nepamatuji, ale okolo 1-2€.
Tak já už sem zpátky z expedice gármiš. Fotky už zpracovávám. Sem zvědavej v kolik dorazí vévis . Jinak na rozloučenou s německem sem trefil ve 140kmh vrabce- jeho mozeček mi umazal kalhoty No a na přivítanou v čechách bouřka jako prase a spálený prsty když sem vytahoval Db killer no ale pak zase ten zvouček.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tak hergot co jééé to ještě nikdo nedorazil? Zetor už by mohl ne?Už tu slídí Ruda takže moraváci už asi dorazili.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Tak já už sem zpátky z expedice gármiš. Fotky už zpracovávám. Sem zvědavej v kolik dorazí vévis .
Ve 21.30 na pohodu.I na obed jsme se stavili.Sem tam nejaka kratsi prestavka.Najeto asi 720km.Celkem 2100km.A dnes krome asi 30km extremni prutrze pred Salzburkem vse ostatni bez deste.
TOLI napsal:
Tak já už sem zpátky z expedice gármiš. Fotky už zpracovávám. Sem zvědavej v kolik dorazí vévis .
Ve 21.30 na pohodu.I na obed jsme se stavili.Sem tam nejaka kratsi prestavka.Najeto asi 720km.Celkem 2100km.A dnes krome asi 30km extremni prutrze pred Salzburkem vse ostatni bez deste.
Jo, ta průtrž byla fakt ukrutná - chvílema jsem neviděl ani na dvacet metrů. Jo a zapomněl jsi na tu "rozšvihlou" 1200GS s ostravskou SPZ na dálnici mezi Salzburgem a Linzem. Kolona u tý nehody měla pár kilometrů, snad se z toho posádka dostala (pravděpodobně jsme je potkali na pumpě před Salzburgem, když jsme šli na pizzu do motorestu). Nehoda vypadala fakt ošklivě.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Chvilema jsme jeli asi 50,spousta aut to odstavila na krajnici a ja mel 20km motor podchlazenej na 1 carku z normalnich 5.
Taky drzim palce,at se z toho po te bouracce dostanou.Clovek o tom nechce ani premejslet!
Celou cestu do GAPA a zpět jsem poslouchal jakési mlaskání a ševelení tak jsem dnes sundal dekl řemenu a ejhle....
servisak přiložený následující obrázek:
[97.73Kb]
Upravil servisak dne 09.07.2012 16:50
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Není nad to, když člověk umí... Mě se vždycky někde na motorce ozve nějaký zvuk, někdy nezvyklý vibrace, pak to zase přestane... A ty si jen něco zaslechneš a hned víš, že řemen v péééérde*i...