já ji zkoušet právě nemusím, ted mám taky uvexku, ale měl jsem nehodu a chci novou.. trochu to schytala, takže ale vím, jakou velikost... tak jen sehnat co nejlevněji
naprcccs napsal:
já ji zkoušet právě nemusím, ted mám taky uvexku, ale měl jsem nehodu a chci novou.. trochu to schytala, takže ale vím, jakou velikost... tak jen sehnat co nejlevněji
proto si myslím, že vyjde asi nejlépe FC Moto... také tam budu nakupovat
Z fc-moto jsem jí objednával taky - Black Matt a bez problému. Poštovný vychází na asi 7.90€ (ale bral jsem tam ještě komplet Rev'it sand, kde byl cenovej rozdíl oproti ČR poměrně zásadní, takže poštovný se v tom ztratilo) + dobírka 4.90€ (je možnost platit kartou, ale nevzalo mi to ani jednu)
HonzaGS-SV napsal:
jinak bych řekl, že Uvex Enduro je o chlup menší než např helmy shark... takže mě třeba Mko přišlo trošku těsnější...
Asi jo - Sharky mám dva v Mku (RSF, Evoline), Uvex L - a je fakt hodně těsnej (ale po pár hodinách nošení už příjemně)...ze začátku jsem musel nosit kuklu, jinak bych s helmou sundal i uši
Mno moje je Mko a tak po dvou hodinách ji začínám cejtit.... je tam nějakej kus textilu, co trochu tlačí na uši... resp. se jen dotýká ale po 2-3 hodinách to člověk už cejtí.... takže radši o číslo větší..... doufám, že si to ještě trochu sedne...