Hoši pomóc. Měnil jsem baterku neudržel jsem nádrž a baaam. ulomil jsem na svém 1150GSA 02 támhe tu trubičku na kterou je napojena ta trvdá hadička s benzínem. Tak schválnš kde to seženu a kolik kaček si mám nachystat. Děkuji
ludek přiložený následující obrázek:
Tady máš další. http://www.tipmot...adice.html Inzeruje to z 1150RT, ale na modelech 1150 je to stejný (č. dílu 13537664857).
Na modelu R1100S (odkaz na inzerát co dal Kujavan) jsou ty plastový koncovky ke vstřikovacím ventilům jiné (trubičky jsou k nim připojeny pod pravým úhlem a jsou kratší) - jsou i jiná obj. čísla dílů.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tssss,to umim taki aha,nejak se mě změnil v počítači obrázek na rastroví a nejde sem dat...
Upravil Bohumil dne 30.03.2011 09:14
Kupredu spatki ni krok...
ludek napsal:
Jo a už jste to někdou zkoušel to někaj opravit bez výměny celých rozvodů?
Jo zkousel. Jezdil jsem na to asi 14dni pak jsem to cely vymenil. (stalo se me to minulej podzim a chtel jsem odjet ukoncovacku s inveltem) Ja si to urazil kolenem kdyz jsem se otacel na sterku.Nikdo tomu nechtel verit ale fakt jo.Na adviku tam to koleno nedostanes ale ja mam obyc GS a tam sem to zmaknul.Jinak ta oprava byla,ze ten kus co ti tam zbyl jsme vyndali vyvrtali jsme tam myslim 7diru do ktery jsme nasroubovali medenou trubicku asi 5cm dlouhou musi to tam bejt NAFEST!!! (tu dylku ty trubicky si namer podle toho aby ti to vyslo na tu hadicku).Nez tam tu trubicku nasroubujes tak ten konec s tim zavitem omotej trochu teflonem.Na druhej konec natahni tu trubicku a zapaskuj.Bacha tu umelou hadicku nenahrejvej,je porad tvrda a najednou teceHele je to fakt provizorka ale maka to.Kdyz jsem to vymenil tak ten drzak s tou trubickou vozim s sebou kdyby zase nekdy nahodou. Ja to kupovel u Zlabka stalo to neco kolem15cti stovek.Solo se to neprodava jenom celej ten pavouk,regulator tlaku si vymenis z toho co jsi ulomil.Az to budes menit musi jit ven ABS jinak to tam neprotahnes.A i potom jsme museli povolit ram a prizvednout ho protoze to tam je jak jezek v kleciDej si bacha taky na brzdovy trubicky k zadku az to budes prizvedavat at si je neohnes.Jo a hlavne BACHA na kapalinu nema se moc rada s povrchem at na motoru tak na rychlosce.