Jasně, budete mě mít za ...... a taky ..... Půjčil jsem tachometr na 1100 klukovi, co ho chtěl na 1150. Poslal jsem mu ho po jeho manželce. Pak jsem přišel o telefon a i o číslo. A nějak jsem to už neudržel.
Teď by se mi hodil.
Bydlí někde u Vyškova, opravuje barák a má malýho sviště. A dělá asi v Brně. Víc nevím. Třeba se ozve a nebo ho někdo znáte.
Dík za každý info
No a dyš vilůčíme svobodný,bezdětný,ty co majů plastomrtki,ty co nebidlijů f okolí Vyškova,ty co nemajů barák,nezamňestnaní,pí krát en nadruhů,třetí odmocnina s králíčárny tak nám víííde ??? řek bich tak kolem dvacítki plusminus autobus
Kupredu spatki ni krok...
Ten počet shlédnutí je zkreslující. Otevři si toto vlákno v samostatném okně (nový formulář) a opakovaně si ten formulář aktualizuj (např. tlačítkem F5) a bude Ti to naskakovat, jako by to viděli další lidé...
Zkus raději rozhodit sítě víc do široka, napiš to např. i na www.motorkari.cz, dále do různýcm moto-inzerátů apod. Třeba si to dotyčný přečte nebo Ti dá ma něho tip někdo z jeho známých, a třeba se dotyčný chytne za nos a ozve se Ti. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)