Sice je to hodne dopredu,al treba to nekdo oceni pri planovani dovolene.Verim,ze je dost lidi,kteri jezdej na dovolenou mimo sezonu,tak se nas snad par sejde!
Bude to jako loni na jare na Kukulde pod skokanskym mustkem.
Vice podrobnosti zatim psat nebudu a az bude po Sumavskem srazu,tak udelam vlakno se vsim vsudy.
Kazdopadne,kdo mysli,ze s nejakou pravdepodobnosti prijede,tak to klidne napiste,at vim jestli je o sraz s letnim terminem vubec zajem.
vevis přiložený následující obrázek:
[145.21Kb]
Upravil vevis dne 16.05.2011 13:56
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Do Číhoště nemůžu (rodinka), Šumava je v termínu Krocana u Pardála a slíbil jsem mu pomoc (ne jako na podzim, kdy jsem nemohl) a ty naplánuješ Machov zrovna v době, kdy budu na dovolený???
Sakra kdo mi kouká přes rameno do diáře
BMW GS = stroj na radost
Do Číhoště nemůžu (rodinka), Šumava je v termínu Krocana u Pardála a slíbil jsem mu pomoc (ne jako na podzim, kdy jsem nemohl) a ty naplánuješ Machov zrovna v době, kdy budu na dovolený???
Sakra kdo mi kouká přes rameno do diáře
Par lidi mi reklo,ze kdyz v cervenci,tak radsi na zacatku a navic par datumu v cervenci uz je v hospode rezervovanejch,tak jsem rad,ze mam alespon nejakej termin.Fakt me to mrzi,ale stejne pocitam s tim,ze vsem se nezavdecim.
vevis napsal:
Par lidi mi reklo,ze kdyz v cervenci,tak radsi na zacatku a navic par datumu v cervenci uz je v hospode rezervovanejch,tak jsem rad,ze mam alespon nejakej termin.Fakt me to mrzi,ale stejne pocitam s tim,ze vsem se nezavdecim.
To je v pohodě, svět se kvůli mně nezačne točit na druhou stranu. Jen jsem si říkal, že alespoň ten Machov vyjde, když to všechno postupně odpadalo...
No ale až Toli ovlivní chod světa, tak to třeba bude mít vliv i na mě (aneb naděje umírá poslední)
BMW GS = stroj na radost
Tohle je jina hospoda.Je zde i moznost ubytovani,ale ve stylu ubytovna.Socialky na chodbe.Ale na prespani to staci.
Když budu v čr, tak mě nic nezabrání se k Machovu opět podívat, je tam krááásně
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Předběžně se s Moňou hlásíme, ale mám to v práci nejistý s termímem dovolené
tak nám to snad nebude kolidovat.
Každopádně nám zamluv zahradní domek co minule pokud tam už neparkuje třeba rolba nebo kotvičky ze šlepru.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Mara napsal:
Předběžně se s Moňou hlásíme, ale mám to v práci nejistý s termímem dovolené
tak nám to snad nebude kolidovat.
Každopádně nám zamluv zahradní domek co minule pokud tam už neparkuje třeba rolba nebo kotvičky ze šlepru.
Pokud trochu vyjde pocasi,tak ten domek je tam jako venkovni vycep!Tak doufam,ze to tak letos opravdu bude!
Tak předběžně se objednávám na jeden pelech. Byl jsem tam.Začínám se těšit, doufám, že do toho nic nevleze, jako u dalších akcí letos. Bohužel(spíš bohudík) mám velkou famílii a tudíž povinnosti.