to Joe: to tam na té jižní Moravě nemáte lepší cíle na výlet, že musíte po D1 do Inveltu? Chudáci...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Joe: to tam na té jižní Moravě nemáte lepší cíle na výlet, že musíte po D1 do Inveltu? Chudáci...
Vjetrníku, větrníku...
Sraz bude na benzínce, kousek po dálnici a pak se sjede na Benešov.
muzes sjet i u Divisova.. to je hezci cesta
...
kazdopadne ranni D1 ja rad.. Vjetrnik je vymeklous, jak neco vybocuje o 1% na co je zvykly, hned fnuka a nemuze...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to Hicks: jasně, D1 není pro mne, na té roletě by mi za chvíli explodovaly tlumiče, jak by se zahřály...
Ve středu jsem snad poprvé jel po staré Benešov-Tábor a Kubo fakt pěkné zatáčky a i Ty by jsi je mohl zvládnout projet, když by jsi jel předpisově. Ve 150km/hod byly některé celkem pěkně utažené ...no pěkně jsme se svezl...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Hicks: jasně, D1 není pro mne, na té roletě by mi za chvíli explodovaly tlumiče, jak by se zahřály...
Ve středu jsem snad poprvé jel po staré Benešov-Tábor a Kubo fakt pěkné zatáčky a i Ty by jsi je mohl zvládnout projet, když by jsi jel předpisově. Ve 150km/hod byly některé celkem pěkně utažené ...no pěkně jsme se svezl...
Benesov - Tabor?
Tu silnici nemam rad.. odbocky kam neni videt, rychle jedouci auta, mraky kamionu a autobusu. Casto bouracky.
140 tam obcas jezdim taky, ale spis proto abych byl co nejdriv pryc.
---
jinak D1 pred Brnem je fakt na Ohlinse s pridavnou nadrzkou.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak akce se povedla - akorát ten dnešní zasr.nej boční vítr při ranním cca 120-ti kilometrovém, z časových důvodů nutném přesunu po dálnici z Velké Bíteše do Divišova. Pak už to byla jen samá pozitiva a sociální jistoty Na společnou vyjížďku jsme se nevydali, ale udělali jsme si soukromou - tak snad se zůčastněným líbila a tempo vyhovovalo - musel jsem se trochu krotit v rychlosti Pro mě to bylo pěknejch cca 520km. http://tonda1200...._9.4.2011/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
radisat napsal:
. Nikdy bych neřekl, že ti čecháčci mají tak pěkný silnice
To je dobre,ze jste s nama nejeli pres NOVEJ KNIN.Jinak by jste o nas vy kluci moravsky napsali neco jinyho
Jinak ok ale pokud je to nahore na inveltu tak je a vzdy byl daleko lip zvladnutej raut. Kdyby me chtel nekdo nahodou napadnout,ze jsem tam jel jen kvuli zradlu tak to neni pravda protoze jsem celej raut prostal na silnici a smeroval vas na parkink.To me rikala manzelka tak jsem od ni dostal jeste sekec. Vyjizdka supr jak rika Pepino jsme zvikli na vysokej standard.Komu se to libilo jsme radi, komu ne ma smulu
Tonda napsal:
Tak akce se povedla - akorát ten dnešní zasr.nej boční vítr při ranním cca 120-ti kilometrovém, z časových důvodů nutném přesunu po dálnici z Velké Bíteše do Divišova. Pak už to byla jen samá pozitiva a sociální jistoty Na společnou vyjížďku jsme se nevydali, ale udělali jsme si soukromou - tak snad se zůčastněným líbila a tempo vyhovovalo - musel jsem se trochu krotit v rychlosti Pro mě to bylo pěknejch cca 520km. http://tonda1200...._9.4.2011/
No synku, snáď se tě zas tak moc nezdržovali. Snaha byla. Výlet byl super, až na ten vítr. To jsi nevychytal . Díky