Zdravím, chystám nový hadry na moto a téměř jsem byl rozhodnutej, že jdu do rukky (kalahari). Nicméně koupím si poslední číslo Motoroute a je tam reklama na novinku od Psí Hubík - cestovatelský komplet. Co vy na to - jsou zkušenosti atp.??
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Zkušenosti nemám, ale viděl jsem ho motosalonu vypadal úžasně, zamiloval jsem si ho ma první pohled V tu chvíli byl bohužel nad moje finanční možnosti, jinak bych do toho šel
Zkusenosti asi bude malo,kvality bych se nebal,zalezi jak v tom bude vedru,pripadne dest...
Nejakej test se chysta tady http://www.bmwr12...ubik-2011/ ale teprv ten oblecek prevzal a jeste nevim jakou verzi ty bundy.
Aktualne 1250 GSA HP
Saturnin napsal:
Zkušenosti nemám, ale viděl jsem ho motosalonu vypadal úžasně, zamiloval jsem si ho ma první pohled V tu chvíli byl bohužel nad moje finanční možnosti, jinak bych do toho šel
A co to stojí? Ani nevím.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Bunda myslím byla za 10 000 a kalhoty za 8 000, ale to bylo na kusy co maj skladem, za ušití na míru tam byl příplatek tuším 2000 za bundu + 2000 za kalhoty.
No já ho mám už doma a su moooc spokojenej. Radost nosit. Vypadá to fakt super nemám konfekci ale nechal jsem si ušít na míru.
Ten starý střih co dělali před tím a mám ho taky doma se mi moc už nelíbil a měl pár chybiček které tato novinka odstraňuje.
Co se týká zimy nebo deště tak tam problém ani nebyl,a pokud si zachová standart předchozího modelu není co řešit.
Kromě odkládacích kapes přibylo hlavně to že jak na kalhotách tak i na bundě najdeš několik odvětrávacích kapes které by měly v létě pomoct od přehřívání. Zkoušel jsem je fungují,a naprosto perfektně. Jezdil jsem snima jak OFF, silnice, dálnice jo super. V létě navíc vytáhneš odepínací vložku jak s kalhot tak bundy.
Navíc já pořád řeším i bezpečnostní prvky které u tohoto oblečení jsou pořád někde dál než jinde...
jo a za 500kč je i k bundě camelbag, který se dá kapsy na zádech a nikde nic nečučí