vlastním 1200GS r.2004-žlutá kačenka :-) a mám problém s předním světlem, které mi při jízdě ,,kmitá"... zkoušel jsem vyměnit žárovku jestli náhodou není volné vlákno, zkoušel jsem utáhnout i šrouby po stranách a nic. Dokonce jsem zkoušel oproti druhému GS jak je světlo pohyblivé, když jsem ho chytl zepředu a jeví se to stejně, tak jsem z toho už nesťastný :-(
Nemáte s tím někdo zkušenosti??
Světlo drží z boku na šroubkách ale zespoda je nasazeno na čepu a ve světl je guma a ta guma se vyklepala a proto se světlo mrská!! Vyndej světlo nasad něco na ten čep a máš po problému!! ... servis a diagnostika BMW Motorrad
Mne to triaslo tiež síce na 1150 no našiel som príčinu. Na spodku prístrojovky sú dva pliešky o ktoré je prichytena celá palubovka a tie boli zlomené. Zavaril som a je to v poriadku. Skús sa pozrieť aj na to uchytenie.
campa napsal:
přece jenom ještě jeden dotaz mimo téma, nemáte někdo manuál na 1200GS r.04 v češtině, mám ho neúplný :-(
Manuál mám ofocenej v češtině. Jen nemám rychlý připojení abych ti ho mohl poslat. Zejtra to pošlu z práce na leteckou poštu a dám sem link.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS