Zdar chlapi, prosím o radu co by to mohlo být, dnes jsem najel nějakých 200km a vše v pohodě, u garáže jsem to zhasnul a za chvíli chtěl nastartovat a popojet, po zmáčknutí tlačítka startéru v tom luplo a všechno zhaslo, když otočím klíčkem do první polohy naběhne displej s hodinama a v další poloze už všechno zhasne a je slyšet jen pískání z prostoru budíků. Díky za rady. Honza
Chabá baterka, měl jsem kdysi stejný problém.
Bacha na Scofielda, ten myslel úplně jinou dvanáctku... on ji zakleknul, aniž mu dala signál..
Upravil bluesbery dne 10.04.2011 22:09
Ta baterka odešla ,buď je stará nebo máš někde čpatný spoj. .Ale většinou se stane, že pod nádrží kde máš všechny smyčky kabelů a čokolád napojeny do sebe ,,se občas stane, že spoje jsou volné a není tam šťáva . Takže ,,sundáš nádrž rozpojíš všechny čokolády vyčistíš kontaktolem necháš uschnout a dáš vše do hromady .Jednoduché a praktické ,,Po zimě vždy uděláš mini servis na elektrice a jsi pak v pohodě ..Stačí ,aby motorka stále několik měsíců ve vlhku a máš problém i se startováním .,,,,vlhko nedělá bavorům dobře ..hlavně přez zimu ,,
Já jsem měl letos v březnu stejnou zkušenost.Nejdřív jsem se snažil baterku dobít,ale to nepomohlo.Koupil jsem novou a už to frčí postrništi.Jak jednou klekne ,tak s ní je ámen.