monty napsal:
má někdo zkušenost s těmito plášti na malým GS, právě se rozhoduji mezi nima co letos obout.
a mas dakara nebo normalni (predek)?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ono to sou skoro stejny gumy, testy na vodu vyhráli METZELERKY, já na jezdim tourancky su max spokojenej je to vymazlená guma..
Over than 250k km on BMW GS bikes
to záleží jak roškuješ 1. a 2jku, já tomu dávám a vydří mi guma cca 10tis, kamoš má taky tourance rozjezdy má plynulejší takže mu vydrží i 20tis.. Over than 250k km on BMW GS bikes
Ahoj taky jezdím na Tourance a vydržela 20tis. Jinak nejsou předky snad v celé evropě zboží by mělo dojít z Brazílie příští týden.To mě podtvrdily tři prodejci.
Upravil stanislav216 dne 14.04.2011 07:35
Ahoj,
já jsem jezdil Tourancky, které jsem obouval hned při koupi motorky a vozily mě krásných 15tis. Včera jsem obul Anakee II. Kamarád má v Praze pneuservis a mě i strejdu (R1200GS) dokopal do Anakee II, abychom to zkusili. Cukali jsme se oba dva, že Tourancky máme ověřený a jsme spokojený a moc jsme nechtěli věřit, že by Anakee II mohly být ještě lepší. Strejda už jezdí druhou sadu Anakee (předtím měl jedničky) a já na ně usednu letošní sezonu.
P.S. Co mi v pneuservisu doporučoval mechanik je guma od Dunlopu, že je to prý přímo certifikovaný pro BMW, ale dle vzorku je to jen silniční guma.
Tourancky taky doporučuju, teda alespoň na léto . Anakee II jsem nezkoušel, ale nebránil bych se.... Nájezd bych na Metzeleru viděl tak 15k, holt tomu asi tak neroštuju.
jardajerman@seznam.cz