Zdravim, ako som uz pisal mam vo vyhlade Adv. Je nieco naco si treba dat pozor??? Vyrobne cislo je stale na stitku na pravej strane pod riadidlamy?? Dik za vsetky rady.
Na všechny modely ktere mnely vadne součástky byly svolavačky,tak si myslim ze chybu z 08 a nebo výš veudeláš.přiklad na mem ročniku 07 byl menen v ramci svolavaci akce reg.pal.čerpadla a ten je stejnej i u modelu 08 tak pokud se bude kazit dal tak potom i na novejch modelech
BMW GS 1200 adventure
Kupoval jsem nové právě 07/2008, celkem 4 nebo 5 svolávaček, nevim už přesně (brzdová trubka, regulátor čerpadla, alternátor...+ ještě něco, fakt už nevim Ve 39 000 odešel zadní převod (rozvod), vyřešeno v rámci garance (kulance). Aktuálně řeším vibrace řízení (hlavně při decelaraci), bud jsou v háji ložiska řízení nebo něco na předním kole, nevim, ještě jsem to extra nezkoumal, může toho být více. Na funkci to vliv nemá je to spíš o pocitu. Aktuálně něco přes 44k a jezdim co to jde Takže chybu asi neuděláš, ale počítej s nějakými těmi investicemi po koupi, tomu se asi nevyhneš, samozřejmě zálěží taky na najetých km.
GS 1200 R Adventure
To Horac:gs 1200 + adv má štítek na středu pod řídítkama,na pravé straně na krku má vinko vyražené 1100 + 1150gs to jenom aby tě to nemátlo.kód motoru najdeš vpravo dole 2008 má myslím 122EF,2010 má 122EJ
Ako je to so zistenim povodu a povodnej vybavy??? A urobenymi vymenami v ramci zvolavaciek??? Mam kopiu serv. knizky, cize viem kde bola moto kupena ako nova v CR - Autec Group PRAHA - tam urobena predpredajna prehliadka a kontrola p ozabehu v 1040km, dalsia prehliadka v CarTec Group - Ostrava v 6800km, dalsia po 20 tisic co este nebolo.
Mozu / musia ma informovat tyto dealeri o servisnej historii moto atd ??? Nerad by som kupil nieco, co ma bude mrziet, aj ked zatial vsetko vyzera v pohode radsej zistim co sa da. Daju sa tieto veci riesit aj nejako telefonicky alebo emailom ?? Vedia nieco vytlacit a poslat??? Pripadne nevie mi niekto pomoct?? Vinko atd jasne ze mam , to potom az interne. VELMI PEKNE DIK ZA RADY A POMOC.
Upravil horac dne 18.04.2011 00:14
Jestli te musi informovat,to nevim,ale podle vin ti v BMW reknou co tam bylo kdy delano a jaky svolavacky se na to stahuji. Minimalne to tady nabizel tusim Honza GS co dela v BMW Viden, v Inveltu to bude stejny.
Aktualne 1250 GSA HP
horac, pošli mi na PM nebo e-mail VIN. Pojedu zítra pro díly do Renocaru, tak ti zjistím ty svolávačky.
Upravil Tonda dne 18.04.2011 06:32
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Mám 03/2008 a svolávačka jenom jedna: brzdová hadice. Zatím nevím přesně která, jdu na to příští týden.
Co ale zamrzí je, že jsem s moto jezdil každý rok poctivě do Autecu a loni jsem se p. Horského ptal, jestli není nějaká svolávačka na můj VIN. Ne, prý není ...
No a dnes mi ve Stratos auto HK řekli, že je tam ta hadice a akce je vypsaná už od roku 08.
Jinak zjištění není žádná věda, zavolej technikovi a ten ti to z PC vysype za pár vteřin.
Upravil alesk dne 20.04.2011 20:37