Zdravim, uvazujem o vyrobe ( vyrezani na vodnom luci ) takej ochrany nadzre na origos padak z Adv. do toho miesta kde je ta cast ramu co je na nadrzi. Nieco z nerez plechu oramovaneho ramovkou z kvalitnej gumy a s logom " GS " . Nema niekto toto logo vo vektorovej grafike ??? ACAD, COREL .... A da sa z hladiska legislativy toto logo takto pouzit bez nejakej ujmy?? viem ze niekto to robil ako kryt olejoveho chladica alebo tak nieco. DIk.
horac napsal:
Zdravim, uvazujem o vyrobe ( vyrezani na vodnom luci ) takej ochrany nadzre na origos padak z Adv. do toho miesta kde je ta cast ramu co je na nadrzi. Nieco z nerez plechu oramovaneho ramovkou z kvalitnej gumy a s logom " GS " . Nema niekto toto logo vo vektorovej grafike ??? ACAD, COREL .... A da sa z hladiska legislativy toto logo takto pouzit bez nejakej ujmy?? viem ze niekto to robil ako kryt olejoveho chladica alebo tak nieco. DIk.
Pro vlastni potrebu klidne logo GS pouzij... Jsou tu taci, co pro obchodni ucely pouzivaji i BMW logo...
Proc nestahnes odnekud JPG a "neoklikas" to vektorove v nejakem vektorovem programu? Pokud nemas moznost, pak ten kdo po tobe chce GS v tomto formatu tuhle moznost ma, a pokud te ma rad, tak ti to udela... :-)
Nieco podobne ale videl som to na nejakej moto s logom GS, je to taka paradicka a nieco s cim sa pohram. Logo si viem vyrobir aj ja ale rucne meranim a supanim do programu. Ked to niekto ma je to jednoduhsie.
Milos ma tady v E-shopu reflexní samolepky bmwgs.cz , tak na ne mrkni.
Jestli se ti libi, mam je nekde v .cdr tak bych je po nalezení mohl poslat. Nebo budou u těch, co mi řezali ty reflexy...
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !