Dneska jsem zase koupil svému drahouškovi něco aby se mu lépe dýchalo a aby mu to líp pálilo....
[img][/img]
A jak rozmazlujete vy?
BIGR přiložený následující obrázek:
jazz napsal:
Denso Iridium svice a K&N filtr jsem mu dopral take, ale jsa laik, nepoznal jsem rozdil.
Takze aspon pro ten pocit
Nejde o to,jestli je to poznat,ale KN filtr je sice dražší při pořizování než papírák. Jenže pak už jen čistíš a inpregnuješ a neutácíš za další filtry. Ve finále to vyjde levněji než kupovat jednorázový papírový filtry. A s iridiovýma svíčkama je to stejný měněj se po 40-50 tisících.
Jenom taková otázečka po kolikati by se měl čistit (K+N)nebo vyměňovat (papírový)filtr? Díval jsem se na něj a po 20 000 Km se mi zdá stále stejný. Je tedy pravdou, že jezdím řekněme v neprašném prostředí.
MARTIN1
Mám papírák, mění se po 20ti tis km a to v něm bejvá už hejno much a lopata písku.... KN nevím,nemám zkušenost.
Papírák na1100GS se dá sehnat za 2kila,čili mi to přijde jako nejlevnější varianta na provoz a jsem člověk, který žije i bez tuningu, po poušti nejezdí a řeky brodí po mostech,čili mi stačí.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
KN by se mel cistit casteji, nez papirak menit. Casto uvadeji 10000km. Vycistit, maznout a pouzivat dal.
Jde ale prave o to, kde jezdis. Kdyz budes jezdit teren, chce to se mu venovat klidne kazdy 3000km.
Já mu za posledních 6 měsíců podstrojoval jak sviňa. Kufry, iridiový svíčky, benzínovej a olejovej filtr a samozřejmě kvalitní olej Castrol, UNIfiltr (molitaňák s punčochou) od TT, držák na GPS od TT, kryt katalizátoru od TT, kryty vík od TT, doraz řízení od TT, zamykací víčko na olej od TT, mřížku na světla od TT, chránič chladiče od TT a padák od Wunderlich. Z toho jednoznačně vyplývaj fakta:
1. Jsem dobrej zákazník TT, a doufám, že si toho někdo všimne až tam zase pudu
2. koupil sem to jako holostroj a teď teprve to trochu vypadá
P.S. Ještě sem buclíkovi koupil nový bačkůrky Metzeler Tourance, tak doufám, že se ke mně bude chovat hezky, když mu takle podstrojuju, pomalu ani na chleba nezbejvá
Martin1 napsal:
Jenom taková otázečka po kolikati by se měl čistit (K+N)nebo vyměňovat (papírový)filtr? Díval jsem se na něj a po 20 000 Km se mi zdá stále stejný. Je tedy pravdou, že jezdím řekněme v neprašném prostředí.
Jen pro zajímavost.Takhle vypadal filtr po 15.000 Km a jedný delší dovolený v dešti. Nevypadá ještě špatně,ale novej taky neni.
[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
já KN dělám tak v rozmezí mezi 6-8tisíci,záležíjak kde se jezdí,když jezdíš v prašnym prostředí doporučujou klidně po 3tisících,já to taky dělámjak mě to vyjdeale většinou kolem těch 6tkm,nedá se tim nic skazit,lepší dřív než pozdě
peet napsal:
Já mu za posledních 6 měsíců podstrojoval jak sviňa. Kufry, iridiový svíčky, benzínovej a olejovej filtr a samozřejmě kvalitní olej Castrol, UNIfiltr (molitaňák s punčochou) od TT, držák na GPS od TT, kryt katalizátoru od TT, kryty vík od TT, doraz řízení od TT, zamykací víčko na olej od TT, mřížku na světla od TT, chránič chladiče od TT a padák od Wunderlich. Z toho jednoznačně vyplývaj fakta:
P.S. Ještě sem buclíkovi koupil nový bačkůrky Metzeler Tourance, tak doufám, že se ke mně bude chovat hezky, když mu takle podstrojuju, pomalu ani na chleba nezbejvá
peet napsal:
P.S. Ještě sem buclíkovi koupil nový bačkůrky Metzeler Tourance, tak doufám, že se ke mně bude chovat hezky, když mu takle podstrojuju, pomalu ani na c
chleba nezbejvá
Sorry,jsem to prvně zbabral.
Já, když jsem neměl na chleba, tak jsem k uzenýmu přikusoval bábovku.