bohužel se objevují nepoctiví prodejci a tentokrát se jedná o žluté F650GS, kde prodejce píše v popisu, že motorka je v perfektním stavu a nikdy nebouraná.. Vzhledem k tomu, že motorku jsem já osobně kupoval jako bouranou a to docela dost před cca 4mi lety a pak jsem na ní boural ještě jednou já (když mi nedal fešák v autě přednost), nebudu počítat, že jsem na ní jel nějakej ten terénní závod kde taky dostala zabrat, musím bohužel konstatovat, že prodejce chce uvést případného kupujícího v omyl.. Tak jen pro informaci aby si někdo nenaběhl při koupi..
PS: motorku znám dobře, na vyžádání mohu vydat všechna čísla jednací PČR o nehodách, čísla pojistných událostí, mám z nehod fotky, jak vypadala, a vzhledem k tomu, že bývalý "provozovatel" mi za ní ještě dluží peníze, k motorce mám druhé klíče, servisní knížku a velký TP a všechny ostatní dokumenty....
jezek napsal:
bohužel se objevují nepoctiví prodejci a tentokrát se jedná o žluté F650GS, kde prodejce píše v popisu, že motorka je v perfektním stavu a nikdy nebouraná.. Vzhledem k tomu, že motorku jsem já osobně kupoval jako bouranou a to docela dost před cca 4mi lety a pak jsem na ní boural ještě jednou já (když mi nedal fešák v autě přednost), nebudu počítat, že jsem na ní jel nějakej ten terénní závod kde taky dostala zabrat, musím bohužel konstatovat, že prodejce chce uvést případného kupujícího v omyl.. Tak jen pro informaci aby si někdo nenaběhl při koupi..
PS: motorku znám dobře, na vyžádání mohu vydat všechna čísla jednací PČR o nehodách, čísla pojistných událostí, mám z nehod fotky, jak vypadala, a vzhledem k tomu, že bývalý "provozovatel" mi za ní ještě dluží peníze, k motorce mám druhé klíče, servisní knížku a velký TP a všechny ostatní dokumenty....
pro případnou kontrolu, aby "náhodou" nedošlo k omylu doplňuju VIN!!
WB10172A31ZH71660
To bude ňáký zamotaný - jak asi může probíhat takový prodej nikdy nebourané motorky v perfektním stavu, a přitom bez TP?
To jako že prodávající řekne kupujícímu, že doklady ztratil a kupující nad tím mávne rukou?
Nebo ten člověk, co Ti dluží peníze, má v ruce platnou kupní smlouvu na koupi žluťáska od Tebe, a nechal si mezitím vyhotovit TP, kde je zapsán on jako vlastník?
Pokud ano, pak ten Tvůj původní TP je asi neplatný.
Nebo na světě jsou na jednu motorku dva různé TP se dvěma různými vlastníky?
Jak to je?
Kdo je tedy nyní vlastníkem toho nabízeného žluťáska - de jure i de facto?
ano, věc se má takto, že motorku jsem já koupil jako bouranou, dal dohromady, a protože nejlepší kšeft je z blízkými a rodinnými příslušníky tak motorka byla psána rovnou na osobu blízkou s tím, že já si u sebe do zaplacení nechám TP, servisku, náhradní klíče, atd.. Pak došlo k rozepři, dotyčná osoba motorku nedoplatila, nechala si udělat kopii TP (tudíž můj TP se stal neplatným) a teď se již přes rok handrkujeme o peníze. Uznávám že co se týče této věci, je velká chyba na mojí straně, že jsem důvěřoval a věřil slibům.. To je mezi námi, nevím jak to dopadne (naše soudy konají velmi rychle, je veden občanskoprávní spor na určení vlastnictví a buhví jak to dopadne), ale nic to nemění na faktu, že motorka byla bouraná a NEJEDNOU KOUZLO - se z ní stala nikdy "nebouraná voňavka"..
Upravil jezek dne 05.05.2011 16:32
No podle prvnich dvou fotek je to leštěnka, kdybych to já tak uměl takhle umejt...
Mimochodem co to tam mas za gumy na ty 3. fotce ? Mitas C 20 ?
jardajerman@seznam.cz
To je sílá Ježku jak se z mrtvoly udělá leštěnka vid?Zase mě to utvrzuje,že se zde fakt nedá slušně koupit motorka abys neměl strach,že se ti něco podobného nestane.
Není lepší být v klidu a koupit něco takového po 1.majitelce?neškrábnutá leštěnka.
Bob přiložený následující obrázek: