Zdravm kto ma skusenosti s pouzivanim moto ktora je na firmu a aj ked si konatelom firmy, vraj na urcitych hraniciach potrebujes poverenie od konatela ( asik sameho seba ) v nejakom jazyku ( to neviem ci anglictina ci co?? ) ze mozes pouzivat motorku pre sukromne ucely, plati to aj pri inom vlastnikovy moto na brata, otca ..... . UZ s tymto mal niekto problem mimo EU???? Pocul som ze Bosna, Srbsko, a potom tie vizove krajiny toto ziadaju na hraniciach.
Cau,
Mam tiez motorku na firmu, s ktorou som zatial pobehal Rumunsko, Bosnu, C. Horu, Albansko - ani na jednych hraniciach to nekontrolovali (co sa teda neda povedat o zelenej karte :-))
Na druhej strane, poverenie som si urobil, pre istotu som nosil aj vypis z ORSR :-)
Ak by si mal zaujem, mozem pohladat vo Word formate.
R.
horac napsal:
Zdravm kto ma skusenosti s pouzivanim moto ktora je na firmu a aj ked si konatelom firmy, vraj na urcitych hraniciach potrebujes poverenie od konatela ( asik sameho seba ) v nejakom jazyku ( to neviem ci anglictina ci co?? ) ze mozes pouzivat motorku pre sukromne ucely, plati to aj pri inom vlastnikovy moto na brata, otca ..... . UZ s tymto mal niekto problem mimo EU???? Pocul som ze Bosna, Srbsko, a potom tie vizove krajiny toto ziadaju na hraniciach.
ja mimo vylozene sousedni staty bez toho nevyjizdim....
tusim, ze Soptik to tu daval ke stazeni...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicks - skus mi to poslat ak to mas v elektronickej forme a v akom je to jazyku, nejaka angl??? a atd. Dik tiez budem nosit vypis z OR ale neviem ci nejaky colnik co neviem citat bude spokojny.
Upravil horac dne 07.05.2011 18:12
Viem ze na svete sa robi vela hovadin a zbitocnosti ale co uz, cize si mam vypisat tlacivo kde ja majitel firmy mam sam sebe povolit použivanie motocyklu ??? Je to divne ale urobim to. Ma to byt podpisane u notara ??
Dik
Upravil horac dne 07.05.2011 18:24
horac napsal:
Viem ze na svete sa robi vela hovadin a zbitocnosti ale co uz, cize si mam vypisat tlacivo kde ja majitel firmy mam sam sebe povolit použivanie motocyklu ??? Je to divne ale urobim to. Ma to byt podpisane u notara ??
Dik
takhle.. v intencich soucasne byrokraticke sikany na tom neni nic divneho
Spolecnost je Pravnicka osoba... ty jses fyzicka. PRECE SI TO NEBUDOU ZJISTOVAT SAMI!
---
jinak to moje je EN+FR+DE tusim....
zkusim to najit
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vytištěné na hlavičkovém papíru + notářky ověřené = nikdy jsem neměl problémy a fungovalo to.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
ano, na ruských hranicích po mě chtěli také papír, soudně přeložený (do ruštiny a v azbuce samozřejmně) a notářsky ověřený.. strávil jsem tam 4 hodiny páč jsem to neměl.. po čtyřech hodinách smlouvání o papír a pak o výši úplatku se pokračovalo dál v cestě za krabičku cigaret.. dneska už bych bez toho také nejel..
Beba to má na stránkách, snad to ještě funguje - http://www.bebawe...c_auto.doc
Jo a píše tam že to musí bejt notářskz ověřeno.
Čau, Tom
Upravil TomElefant750 dne 08.05.2011 09:07
Ahoj, koukal jsem na ty předtištěné pověření. Chci se zeptat, tady pro evropu to bude nejspíš stačit v angličtině, co maroko atd? Taky stačí v angličtině? A už to po vás opravdu chtěli, nebo je to jen mýtus, max. nějaká náhoda?
Upravil Renek dne 21.05.2011 12:56