nedělám, mám jen kámoše, co má v pronájmu Benzinu, tak mě upozornil - von to totiž dost sleduje od tý doby, ce zezačátku jeho jedinýho omylem uvedli na tý mapě a museli to stáhnout, ještě to prý mělo nějakou dohru či co...
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
taktak, už jen za tu cenu, máme nejdražší PHM snad krom Řecka a Británie > "díky" daním - Celkové daňové zatížení z ceny PHM pro spotřebitele = 57,8%: http://www.uspori...e-685.htmlBuď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
zajímavý je že ropa už je zas pod 100 usd za barel a u náš pumpy pořád zdražují já už se fakt naseru a budu jezdit tankovat do Rakouska mám to cca 30km
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
ono to nebude asi jenom benzín, stačí zajít do obyčejného Lídlu u nás a v Německu - prostě jsme pro někoho východní trh a musí nám to stačit připomíná mi to reklamaci zateplení na našem domě kterou nám dělala česká firma s UK a při reklamaci nám bylo řečeno že jsme si zaplatili standart a ne nadstandart
Hodr napsal:
ono to nebude asi jenom benzín, stačí zajít do obyčejného Lídlu u nás a v Německu - prostě jsme pro někoho východní trh a musí nám to stačit připomíná mi to reklamaci zateplení na našem domě kterou nám dělala česká firma s UK a při reklamaci nám bylo řečeno že jsme si zaplatili standart a ne nadstandart
zrovna ten Lidl má dost sortimentu origi z DE Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Pánové a teď ruku na srdce, kdo z vás pozná v boxeru rozdíl mezi N95 z Globusu, N95 z OMV a N95 z Tank ONO?
U nafty a CR je to jinačí, moje 525d rozdíl mezi naftou od Benziny a Shellu pozná (beru obyč. naftu, ne Verva, Power apod.)
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Myslím že rozdíl mezi 95 a 98 poznám max. v peněžence,100 je už znát i na výkonu. No a co se spotřeby týče tak to asi vidím tak že tady jezdím cmrndačky a ještě jako dobytek takže mám spotřebu větší jako když jedu do ciziny a jezdím tam slušně a dávám majzla aby se mě to ještě neprodražilo nějakou pokutou a hlavně se jedou většinou delší štreky a motor je stále v provozní teplotě
Toť můj názor.
Nicméně tímto nijak nechci hájit ty ku..y co šidí nás zákazníky. Jsem pro,aby po opakovaném špatném výsledku kontroly byla takovému obchodníkovi zrušena živnost No a ať se pase třeba na louce až nebude mít na obživu
Jedu? Tedy žiju!