Ahoj, mám problém a nevím co s ním.když otočím klíčkem zapalování tak tak normálně čerpadlo zavrčí ale mají se načíst i brzdy, a to se právě neděje.nedělá to pořád ale dost často,můžu normál nastartovat ale vůbec nefungují brzdy.vůbec nenaběhnou.Mám R850R (2003) jsou to brzdy s posilovačem.předem díky.
Bych to dal spíš do R11xx GS sekce.
Nenaběhnou brzdy znamená že nezabzučí nebo ani kontrolky se nerozblikají nic?
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
aha, takže je tam chyba, já mám pod sedlem tabulku závad (je tam popsáno co znamená jaké blikání, případně to je i v manuálu jestli máš, já to po ruce nemám)
ještě mě napadlo - co baterka? Ten integrál taky nemusí naběhnout protože je baterka hýn a při zapnutí klíčku prudce klesne napětí.
Nechci kvůli takové prkotině zkládat nové vlákno,tak s dovolením použiji tohle (brzdy bmw).Kvůli namontování zvýšení řidítek budu muset vyměnit brzdovou hadičku a odvzdušnit systém.Ale narazil jsem na tuto věc (na pravém předním třmenu) viz.foto a nevím jak to funguje.Je to na 1100GS.Můžete mi někdo poradit? Díky....
3axap přiložený následující obrázek:
Nevidím foto, ale pravděpodobně myslíš ten "divnoodvzdušňovák". Jestli jo, tak ho vyhoď a dej tam klasickej odvzdušňovací šroub M10x1
Edit - foto už vidím. Jinak pod tou krytkou na imbusovej klíč je kuličkovej ventilek - odvzdušnění pomocí origo přípravku BMW.
Upravil Tonda dne 22.08.2011 08:46
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Mluvil jsem s člověkem který říkal že mu to blbne na 1150r jen když je hic - popojíždění ve městě atd. zkoušeli měnit brzdovku, baterku, a mněli moto ve známém servisu bmw ale nic neodhalili. Problém řeší tak že vypne/zapne klíček ve spínačce a jede se dál.
Upravil mahomaho dne 22.08.2011 10:02
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.