http://www.pneumo...
Nakupuji pneu zde.Nekdy na dobirku,nekdy si to vyzvednu osobne.Loni mi predni Mitas E 10 po 4 mesicich zacala uchazet.Dojezdil jsem sezonu a se 6000km ji tam dal na reklamaci.K tmu jsem tam dal i kamaradovu E10 se 4000km.Byl to podobnej datum vyroby,tak jsem nechtel riskovat,ze mu letos,az ji nazuje na dalsi dovolenou bude uchazet.
Reklamoval jsem to uz loni v prosinci.Nabidli mi penize nebo nove E10,bohuzel stale meli jen ty s problematickym datumem.S tema prednima E10 jsem jinak spokojenej,a nespechal jsem na to,tak jsme se domluvili,ze az budou nove datumy,tak mi daj vedet.Obcas jsem jim zavolal a tento tyden jsem si konecne vyzvedl 2 nove E10 s letosnim datem vyroby.Super jednani,nic jsem nedoplacel a nechteli ani papiry od reklamace se slovy:Snad si verime,ne?
Takze za mne !
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Taky jsem tam nakupoval+prezouval. Snaha utesnit predni E10, aby nefoukala byla velka, Ale nepovedlo se, tak mam predni TKC. To neni vytka, ale oceneni snahy mi vyhovet s E10.
R1100GS
kaspar napsal:
Taky jsem tam nakupoval+prezouval. Snaha utesnit predni E10, aby nefoukala byla velka, Ale nepovedlo se, tak mam predni TKC. To neni vytka, ale oceneni snahy mi vyhovet s E10.
...a kolik chtějí za to přezutí, dělají i v Praze?
koukal jsem na stránky, odkaz na servis byl jen v Budějkách.