Tak jsem se konečně také vtěsnal do vašich řad... Koupil jsem 1100 GS z roku 98, dovezenou z rakouska, po prvnim majiteli, 70000 najeto, jak nová... Mám za sebou prvnich par set km, ale je to užasný pocit, to řídit. Když už tu píšu, má někdo zkušennosti s kufry Alu-Milanek? http://alu-milane...
sua přiložený následující obrázek:
Jasan,je to ona.Bola aj na motoinzerci a tipmoto.Pozeraval som ju a vyzerala fakt prekrasne.Len som rozmyšlal nad tymi prednymi svetlami.Čo je to zač a ako to svieti?Tak vela štastnych kilakov.Nech služi
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97
sua napsal:
Tak jsem se konečně také vtěsnal do vašich řad... Koupil jsem 1100 GS z roku 98, dovezenou z rakouska, po prvnim majiteli, 70000 najeto, jak nová... Mám za sebou prvnich par set km, ale je to užasný pocit, to řídit. Když už tu píšu, má někdo zkušennosti s kufry Alu-Milanek? http://alu-milane...
neni to nejaky levny? ty kufry myslim. to snad ani neni cena materialu...
Prave, ze ty kufry se mi zdaj dost levny... Zkusil jsem je, budou cca za mesic a hned s nima pak jedu alpy, tak uvidim, napisu... Zas takova palba to neni.. Jina svetla jsou original Hella, potkavaci je cocka a svitej uzasne. Nevim jak sviti original, ale tohle je fakt dobry, jel jsem v noci cca 200 km a pohoda. Zadna motorka takhle dobre nesvitila, co jsem do ted mel. Ale do budoucna stejne planuju pridavny, spis ze se mi libi, tak jen studuju, co by asi tak bylo nejlepsi. Ale to je zatim jen ve fazi planovani....
Pokud nebyla opravovaná, 98 bude asi uvedení do provozu, v té době už byly jiné polepy nádrže, byť už je plechová. Taky přední blatník není originál z těch let ale nevybavuju si, jestli je to originál nebo TT, který myslím taky podobný dělal. Světla jsou TT? Mrkni na č.motoru - první 4 čísla jsou týden a rok výroby.
Je opravdu krásná, jak je udělané to chromované (či jaké) sání???
To sání je z leštěného duralu mi přijde, zkusím dát vic fotek. Jinak datum treba na hadicich pod nadrzich je 12/97 ale nevim jestli to je mesic nebo tyden. Motor je vyroben v 25/97. A dle papírů byla uvedena do provozu 3/98.Světla jsou Hella, potkávačka s čočkou a svítěj fantasticky!
sua přiložený následující obrázek: