Minulý týden jsem navštívil tuto firmu a s majitelem p. Trávníčkem jsem vymýšlel brašnu na foťák pro civilní použití a zároveň přesně do tankvaku.
Chtěl bych tímto poděkovat, za super jednání, kvalitní práci, rychlost výroby včetně doručení. Spojil jsem to s výletem na GSA. Myslím, že někteří prodejci velkých v superlativech prezentovaných značek s různejma homologocena by se mohli přihlásit na školení, jak se chovat k zákazníkovi i při malé ceně za zboží. Jo s někým jsem se tam potkal na GS a nevím už kdo z vás tam byl
všude dobře.....doma GSA
Od LOJZO jsem bral tankvak... Jsem s ním naprosto spokojenej... Nechal jsem si ho objednat v Plzni v jednom motoshopu... Trošku to trvalo, protože kluci na prodejně se nějak nemohli domluvit s LOJZO, ale když slyším současné reference na ně, tak chyba byla na jejich straně... Já dávám LOJZOvi jedničku!
Mám komplet - tankvak, brašny do kufrů na míru, tašky na kufry, SUPER jednání, perfekt zpacování a rozumná cena - doporučuju všem
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Novej napsal:
Mám komplet - tankvak, brašny do kufrů na míru, tašky na kufry, SUPER jednání, perfekt zpacování a rozumná cena - doporučuju všem
Tak já mám jinou zkušenost. Chtěl jsem tašky do originál hliníkových kufrů BMW s výřezem na R 1200GS. Mají na ně reklamu na stránkách. Když jsem je objednával, pán mi tvrdil, že originál kufry BMW jsou i ZEGA, GOBI,... a že si je musím změřit a poslat mu míry. Každý kufr je prý jiný. Ale originál hliníkový kufr s výřezem BMW na R1200GS je vždycky stejný, tak jsem nepochopil, proč bych to měl měřit. mTahle služba pro zákazníka pro mě za 5. Jinak mám tankvak a spokojenost. Ten je určitě univerzální. :-)
Honza
Já mám tankvak na plastovce a spokojenost. Hele, já se jim nedivím, že chtějíé rozměry. Kdyby jste lidi slyšeli, co všechno mě zákazníky tvrdí a jaká je realita...... A to jsem jenom elektrikář.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Novej napsal:
Tak já mám jinou zkušenost. Chtěl jsem tašky do originál hliníkových kufrů BMW s výřezem na R 1200GS. Mají na ně reklamu na stránkách. Když jsem je objednával, pán mi tvrdil, že originál kufry BMW jsou i ZEGA, GOBI,... a že si je musím změřit a poslat mu míry. Každý kufr je prý jiný. Ale originál hliníkový kufr s výřezem BMW na R1200GS je vždycky stejný, tak jsem nepochopil, proč bych to měl měřit. mTahle služba pro zákazníka pro mě za 5. Jinak mám tankvak a spokojenost. Ten je určitě univerzální. :-)
jo já jim posílal několik fotek i s rozměry, ale výsledek je super
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
pepanek1150 napsal:
Minulý týden jsem navštívil tuto firmu a s majitelem p. Trávníčkem jsem vymýšlel brašnu na foťák pro civilní použití a zároveň přesně do tankvaku.
Chtěl bych tímto poděkovat, za super jednání, kvalitní práci, rychlost výroby včetně doručení. Spojil jsem to s výletem na GSA. Myslím, že někteří prodejci velkých v superlativech prezentovaných značek s různejma homologocena by se mohli přihlásit na školení, jak se chovat k zákazníkovi i při malé ceně za zboží. Jo s někým jsem se tam potkal na GS a nevím už kdo z vás tam byl
Nebylo nahodou bile to GSko ? 1150ADV ? Lojzo totiz sije u nas ve vesnici,takzesem tam poficim. Zrovna vcera jsme zkouseli,ktera sada tankvaku pasuje na Advika,tak jsem zvedavej kdo z vas si to ma v sobotu vyzvednout
Upravil milanosor dne 27.05.2011 00:04
I pád na hubu je pohyb kupředu
Nebylo nahodou bile to GSko ? 1150ADV ? Lojzo totiz sije u nas ve vesnici,takzesem tam poficim. Zrovna vcera jsme zkouseli,ktera sada tankvaku pasuje na Advika,tak jsem zvedavej kdo z vas si to ma v sobotu vyzvednout [/quote]
Kdysi jsem s nimi obchodně jednal, spokojenost. S jejich výrobky také spokojenost. Ale nedávno jsem poptával ušití brašen do originál kufrů 1150 ADV, nechtěl jsem žádný řemen přes rameno, žádnou boční kapsu, výztuhu či polstrování, jednoduchou kostku, pouze se dvěma zipy nahoře a uchem na přenesení. Přišla mi nabídka za dvojnásobnou cenu než jejich standardní provedení, kterou jsem s díky odmítl... Přitom vůbec nejde o peníze jako takové a pravděpodobně skončím u dražších originálních tašek BMW...
Ivan:
O víkendu mi přišla taška do topcase za 380,- a k tomu 150,- poštovne. Řekl bych, že to splňuje to, co popisuješ. Mužu ti poslat fotky, kdyby tě zajímalo, jak to nakonec ušil. Sice jsem si objednával toto provedení: http://www.lojzo....
ale nakonec to vypadá trošku jinak a k mé spokojenosti. Je to vlastně krabice s víkem. Ve víku je mala kapsa, možná na zip, z vnitřní strany a na víku jsou 2 popruhy, za které se to vezme jen do ruky. Přes rameno to není.
Ceny co uvádíš jsou v pohodě, chtěl jsem přesně to, jen v rozměrech originál kufrů 1150 GS ADV, které jsem změřil a do Lojza poslal. Poprosil jsem o jedinou úpravu - pokud již není ve standardu - aby na horní straně byl zip tak, aby se dalo "víko" tašky odklopit, nechtěl jsem kapsy a počítal jsem s mírným navýšením ceny, protože nelze použít jejich šablonu na střihy. Dostal jsem odpověď, že jde o nestandardní výrobek, jedna taška bude stát cca 1000,- a za to mi tašky v tomto provedení nestojí.
Tak to je teda síla! Já si pred lety omeril kufry, poslal rozmery a dostal tasky v cene kolem 350,-. A nebyl to, myslim, zadny jejich standardni rozmer. Tenkrat jeste tasky do kufru v nabidce ani nemeli. S topcasem sem to ted resil obdobne. Ale shodou okolnosti, taska, ktera je u nich na netu, pasuje rozmery do meho topcase.
Docela skoda, musim rict... Jedna taska skoro za litr je fakt maso.
Za mě má Lojzo za 1.
Mám od něj už několikero zavazadel,vždy max. do týdne po objednávce bylo vše doma.
Naposled jsem potřeboval nějakou úpravu tak jsem mu to tam hodil při cestě někam,dvakrát se vyspal a po cestě zpět upravené k mojí spokojenosti jsem si to vyzvednul
Jedu? Tedy žiju!
Mě zrovna pán Trávníček vyrábí velikou tašku nad topcase ZegaPro a taky taštičky na nový Touratech horní padací rám na R1200GS.A taky jsem si už odnesl tašky nad boční Begry.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Nori napsal:
Mě zrovna pán Trávníček vyrábí velikou tašku nad topcase ZegaPro a taky taštičky na nový Touratech horní padací rám na R1200GS.A taky jsem si už odnesl tašky nad boční Begry.