Nedá mi to , abych podle pravidla "když je něco dobře -zveřejni to,když je něco špatně zveřejni to též" tady nezmínil dle první části pořekadla moji velmi dobrou zkušenost z Geneze Zlín ; v sobotu ač bylo počasí na draka jsem spojil příjemné s užitečným,tj Kaskadérská akce ve Slušovicích (nakonec jsem pro počasí zavrhl) a návštěva prodejny Geneze z důvodu koupi nového pinloku na C3 ,Paní prodavačka (snad vedoucí prodejny?) ochotně vzala plexi s tím že odstraní silikon který drží pinlok a nalepí nový.za chvíli došla s dotazem zda ji mám v záruce že to nejde vyčistit ten silikon,řekl jsem že snad ano ,mám ji rok ale je koupena v Louizu a papír žádný na to už nemám,paní vzala z nové helmy v regále komplet nové plexi a nasadila mi ho do helmy s tím že se v schubrtu kam pojedou bude pídit jak čístit plexi od silikonu když to nejde,vypsali jsme reklamační papír a já odcházel příjemě překvapen postojem výhradního dovozce k reklamaci (kterou jsem vlastně ani zpočátku nepožadoval) kéž by to takhle fungovalo všude
Kamarád ve Zlíně zkoušel reklamovat kalhoty. Trochu přes zimu porostl a kalhoty to nějak neustály. Nějak moc nepočítal s úspěchem, ale nastalo příjemné překvapení. Bez účtenky dostal s úsměvem nové. Jinak já když tam kupoval Schubertku, tak mě ji půjčili na odzkoušení na hoďku. Takže za mě Geneze
www.lc8adv.cz
PetrAT napsal:
Kime, proč si po roce potřeboval vyměnit pinlock ?
No jelikož jsem se v terénu trošku uložil a helmou kapku zaryl v hlíně,tak se mi dostalo pod pinlock trošku prachu (taky se divím jak ),jelikož jsem myslel že je tam přidělán podobně jako na Nolance 103 tak jsem ho sejmul,vše očistil ale už se nechytl jak předtím díky tomu že je tam lepen a ne položen jako u Nolanu,tudíž se mi v jednom místě začal mlžit.
Upravil kim dne 01.06.2011 23:51
v Geneze ve Zlíně jsem byl v sobotu taky, měli nějakou akci tak jsem koupil pár věcí....obsluha příjemná, usměvavá, nabízeli mi guláš s cibulí :-)
Jediné co mě mrzí, že personál mně nedokázal odborně poradit s výběrem páteřáku. I když jsem se ptal na výhody/nevýhody páteřáku s voštinovou strukturou (údajně novinka co vyhrála nějaké testy) oproti klasickému lamelovému, tak jsem nedostal téměř žádnou odpověď...
Když jsem se tam před časem ptal na bundu Rukka Alex, tak jsem nedostal taky žádnou odpověď, radu, popis materiálu, výhody...prostě nic.
Škoda, ale snad se to zlepší, protože jinak se mi Geneze líbí
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
V GENEZE ZLIN JSME SE STAVOVALI CESTOU KOLEM ASI PRED 14DNY JEN TAK POKOUKAT A KOUPIT NECO DROBNOSTI.PANI OCHOTNA A NA COKOLI JSME SE PTALI DOKAZALA ODPOVEDET,VYSVETLIT.NAKONEC Z TOHO BYL NAKUP O DOST VETSI,ALE TO JE JEDNO.ZA ME SPOKOJENOST A PALEC NAHORU.