Tak a je to tady, toliko příprav a plánování a za pár hodin odjíždíme:
http://odpocetcasu.xoe.cz/?id=jzncgk1523
Kdo s kým - kam a na čem?!:
www.autokosmetikasafarcik.com/moto/2a2.php
Třeba se s někým i můžeme setkat, já budu na čísle spíše sms:
+420724938761
a kamarád Michal:
+420 739 788 161
Mnoho krásných zážitků z letošních cest a šťastný návrat domů všem -Heli z Ludgeřovic
Podle nadpisu jsem cekal nejakou dalekou expedici neco jako afrikou dolu a amerikou nahoru....,ale tak toto bude taky hezka dovolena. Uzijte si to a hlavne bez nehod a v poradku.Taky preju rozumny pocasi.
Taky se přidávám s přáním šťastné cesty a spousty zajímavých zážitků!
Jen bych se možná trochu uskromnil s tím názvem.Otočit se za hranicí Evropy neznamená projet dva kontinenty.Až je příště projedeš,tak to nazveš jak?
Ale na zajímavosti cesty to neubírá,takže jak říkám ŠŤASTNOU CESTU!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Taky se přidávám s přáním šťastné cesty a spousty zajímavých zážitků!
Jen bych se možná trochu uskromnil s tím názvem.Otočit se za hranicí Evropy neznamená projet dva kontinenty.Až je příště projedeš,tak to nazveš jak?
Ale na zajímavosti cesty to neubírá,takže jak říkám ŠŤASTNOU CESTU!
Název říká dva kontinenty, nic o tom že pojedu Čínu a já nevím co ještě /letos tedy určitě ne/ a zas tak málo km to nebude ani po té ASII kde se jen ,,otočím na hranici, dle Tebe! Dojedu-li zpět a OK, bude to, alespoň pro mě, další splněný velký sen a cíl, nevím co je špatně na tom názvu a vybírali jsme z mnoha... A co napíšu čí jak to nazvu až opravdu pojedu daleko, no že jsem tam byl, nic víc a nic míň...Heli z Ludgeřovic tě i přesto zdraví
Ahoooj Všem a hlásím návrat: ,,mise splněna'' sny uskutečněny a úžasných 6252km je dnes již minulostí. Díky všem kdo drželi palečky a museli se činit, protože jsme celí, až na pár drobných škrábanců a zničený Nikon D80 hned první ráno na UA , ale ztráty na takové cestě jsou počítány i když hodně zamrzí. Posléze, jak se trošku otřepu vše bude na mých motostránkách
www.autokosmetikasafarcik.com/moto
popsáno i zdokumentováno - díky kapesnímu digitálu a motokameře Michala a Zdeňky. Stejně krásné zážitky na Vašich výletech a šťastné návraty - Heli z Ludgeřovic