Ahoj všem, 25.června pořádáme závody motorobotů- půdních fréz PF62 - taková ta zelená fréza známá např. z filmu "slavnosti sněženek" kde jí brousil Rudolf Hrušínský za doprovodu těch dvou ženskejch co na něj furt řvali
Rádi Vás zde přivítáme jako závodníky s vlastním strojem stejně tak jako diváky s vlastním "strojem".
O pivečko a jídlo stejně tak jako o zábavu nebude nouze.
Kdo by chtěl přespat ve stanu není nejmenší problém.
Berte to prosím jako pozvánku na netradičně strávenou sobotu.
Klucí rád vás uvidím.
Libore to tam bohužel nebude ale věř že můj stroj je dobře připraven- prošel dlouhými přípravami
toli přiložený následující obrázek:
Doufám, že si stejně úspěšně vedl i v dalších disciplínách. Viděl jsem jeho bravurní slalom vpřed, opět s vynikajícím startem, kdy hned na podruhé vyrazil jeho vzpínající se oř divoce na trať.
buboGS přiložený následující obrázek:
my jí se Zetorem viděli Toli opět exceloval nikdy bych nevěřil jak skvělá parta se dokáže sejít a uspořádat závody na těchto strojích díky Toli
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jóó, atmosféra tam byla parádní, organizace působila naprosto prfesionálně, byl tam dokonce i záchranný tým.
Je skvělé, že se lidi v dnešní době dokáží ještě takhle společně pobavit. Byla to příjemná akcička, škoda jen, že jsem nemohl zůstat déle...
BMW GS = stroj na radost
Dnes jsme s Tolim o tehle akci kecali a pokud to jen trochu pujde,tak na pristi rocnik jedem na motorce pod stan jako divaci!Uz se tesim!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kucí jsem rád že se vám líbilo a že jste přijeli, rád sem vás viděl. a když vás příště bude ještě víc tak se zlobit nebudu.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Kámo nemám jel sem tam ještě se zbytkáčem a na foťák si ani nevzpoměl, ale příští rok už se jistě polepším
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
A ten nový podvozek na kárce bude Öhlins nebo snad elektronický Tractive nebo jen sociální verze pružiny Hyperpro a tlumiče repas???
BMW GS = stroj na radost
Dal bych Ohlins ale kárka žádný odpružení nemá takže jako u formulí odpružení torzníma traverzama maximálně ještě můžu podhustit gumy ale to bych zas ztrácel na rovinkách
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.