Pokud vás ježdění v terénu už tolik nerajcuje, nebo 300 a více kilometrové offroadové etapy Českého Dakaře jsou pro vás velké sousto, nebo jste spíše příznivci asfaltu, pak je pro vás o víkendu 16.-17. července 2011 připraveno něco opravdu záživného.
Nazdár Kamaráde!!!Ty se fakt nudíš,žééé???Ale je to fakt super nápad kterej má verd!Čoveče jestli se vymotám trošku z těch sraček tak bych jel,páč se mi to líbí jestli najdu parťáka a to určitě najdu.
covece ja to jet nemuzu, prave v tom terminu se budu valet nekde pod stromem ve Faru
protoze mi to vyslo jak to vyslo, tak jsem koupil velkyho cestaka a jedu tour de europe. ale pak nejspis prodavam a znovu resim enduro (rok 2012 nejspis znovu vyhlasim rokem balkanu )
Za nás z www.jezdime.eu říkám ano.Je jasný,že to není akce pro slečinky.Kdo si někdy zkusil přejezd 1000 a víc kilometrů byť po dálnici,ví že to stojí dost sebezapření.Tady bude průměrná rychlost hodně malá,vzhledem ke zvolené trase,takže spánek a jiný požitky na cestě budou skoro zapovězeny.Co se týče tělesný schránky tak prdel a klouby poznají středověk.
Ale stejně se na to těším,alespoň si připomwnu přejezd Moskva-Hradec při návratu z Mongolska,a jestli bude náhodou chcát bude fakt jen pro motocyklový masochysty a objet to pravděpodobně bez penalizace nepůjde.Za mě
sadilek napsal:
Za nás z www.jezdime.eu říkám ano.Je jasný,že to není akce pro slečinky.Kdo si někdy zkusil přejezd 1000 a víc kilometrů byť po dálnici,ví že to stojí dost sebezapření.Tady bude průměrná rychlost hodně malá,vzhledem ke zvolené trase,takže spánek a jiný požitky na cestě budou skoro zapovězeny.Co se týče tělesný schránky tak prdel a klouby poznají středověk.
Ale stejně se na to těším,alespoň si připomwnu přejezd Moskva-Hradec při návratu z Mongolska,a jestli bude náhodou chcát bude fakt jen pro motocyklový masochysty a objet to pravděpodobně bez penalizace nepůjde.Za mě
Hmm.... dík, ulehčil jsi mi rozhodování, když jsi tak jasně definoval, pro koho akce není .....
sadilek napsal:
Hmm.... dík, ulehčil jsi mi rozhodování, když jsi tak jasně definoval, pro koho akce není .....
Třeba se pletu,ale nebejvá to často.Není nic lehčího než to prubnout.Ono se asi nenajde ani dost chlapů.Když to dáš,vlastně strčíš do kapsy všechny co se neodhodlali.
Tohle opravdu nebude o pohlaví. To bude test volních vlastností. Třeba já se momentálně začínám lehce posír.t. Např. proto, že navigace mi to spočítala o 100km delší než Pajimu. Nebo že s celkem nadsazenými rychlostními průměry mi píše dojezd za 1 den a 15 hodin ... takže zbývá celých 9 na odpočinek (spánek ), jídlo, čůrání, tankování, bloudění ... no a jestli do toho zaprší ... to bude čelenž. Už se těším.
Doufám, že mě nikdo nepředjedete o kolo, to bych s těma motorkama fakt ale už seknul!
Přestože jsem dal - jako mnozí jiní - přes 1000 km na GS několikrát a předloni i na Gorille Speciál, alias 1150GSA vypraném na 90°, tohle nebude jednoduché. Největší problém vidím v malé průměrné rychlosti způsobené zvolenou trasou, takže na spánek moc času nezbyde. Druhý den už to bude hodně o únavě a klesající koncentraci, což může být i nebezpečné. Ale láká mě to a chválím autora za bezva nápad...:-)
Vysoké vyzdvižení Vás všech, co jste se rozhodli zúčastnit jedinečné a masakrální motorkářské akce ČESKÝ DAKAŘ – BOHEMA AROUND o víkendu 16.-17. července 2011.
K dnešnímu dnu se registrovalo celkem 52 motorkářů a věřím, že se ještě někdo přidá.
Pokud budete někdo chtít organizovat skupinovou účast, dejte vědět čas a místo startu a já to dám do dalšího Zpravodaje.
Máte-li někdo problém dostat průjezdné body do navigace, pošlete mi mail a snad to nějak vyřešíme.
Těším se na to, i když to bude asi opravdu nášleh.
Tak bohužel jsem si teď všiml, že má malej v termínu narozeniny tak se mi asi nepodaří zučastnit. Škoda, ale stejně si to projedu jindy. :-)
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Možná hloupý dotaz, musím projet oba body CD001 i CD080, vzhledem k tomu že 80 je posunutá až za výjezd na pumpu tak to v okamžiku kdy nejedu z bodu 001 znamená docela zajížďku
Jirka
Já už to mám za sebou.Jelikož mi do termínu něco vlezlo, zajel jsem si to minulý týden, ale pianko na 4 dny. Sice mi 2dny prochcalo,ale jinač super.Dejte si bacha na objížďky, na trase je dost uzavřených cest, a docela jsem bloudil, ale možná už tam nebudou.
Přeji všem hodně ujetých kilometrů a co nejměkčí sedlo.
Jinak myšlenka a trasa je super, ale lepší je do udělat na více dnů, protože profrčíš takové místa, kde by ses chtěl určitě zdržet.
Paji napsal:
Pokud vás ježdění v terénu už tolik nerajcuje, nebo 300 a více kilometrové offroadové etapy Českého Dakaře jsou pro vás velké sousto, nebo jste spíše příznivci asfaltu, pak je pro vás o víkendu 16.-17. července 2011 připraveno něco opravdu záživného.
hele.. ted mi tu Morabo rika, ze to je ONroad? To mne zajima!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2