Zdravim, ked vystriekam motorku hadicou tak ked nastartujem ozve sa na chvilu skripavy zvuk. Ako keby drelo zelezo o zelezo. Ide o adventure 2010. Kolega ma uplne ten isty rocnik a robi mu to tiez(spociatku to nerobilo zacalo to az po nejakej dobe pricom mne prvemu a po nejakej dobe to zacalo robit aj jemu). Nevie niekto cim by to mohlo byt alebo co by tam mohlo takto skripat? Trva asi 2 alebo 3 sekundy a potom to ustane a viac sa to neozve kym sa zase nevystrieka hadicou.
Presne napisane, ako by chvilu siel bez oleja. Ked sa mi to stalo prvy krat tak som hned kontroloval olej ci nahodou uz nemam nizku hladinu. :-) Zaujimave ale je ze pri umyvani nepouzivam velky tlak, skor motorku hadicou len tak kropim aby som z nej zmyl jar. Takze urcite to nebude sposobene tym ze by sa voda dostala tlakom tam kam nema. Preto by ma celkom zaujimalo co to moze robit.
servisak napsal:
A nemuže to dělat řemen alternátoru?? to je jediný co by mohlo skřípat a kam se muže dostat lehce voda
Ja si myslim ze to bude prave ono protoze do motoru a prevodovky se voda dostat nemuze,to by asi kazdy poznal prosakovanim oleje.Ja si z toho nic nedelam zatim motorka funguje skvele.
Je to řemen... mě to dělá taky... Teda dělalo... Přitáhl jsem ho a mám klid.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Remen ma vobec nenapadol :-) ale ako to vyzera tak na 100% to bude on. Pozrel som si dnes poriadne ten predny plast ktory ho chrani a hore su na kazdom boku vyrezy cez ktore sa tam voda dostane. Boli sme uz s kolegom zufaly kedze ten zvuk ktory to vydava je naozaj strasny a nikto nam nevedel povedat co to sposobuje. :-)