Tak co gdo se chistá ? Jestli negdo pojedete od jihu tak si možete dat mezipřistání a koffi ve Věteřově. Vyjíždíme zatím 3 kusy 12.20 směr prostějov.
Kupredu spatki ni krok...
a m,ožu tam vlastně přijet,dyž to tričko nemám,je to vlastně nutnost,či nikolif
naposledy jsem byl v SSM,vod té doby,co mě zněj vylóčili se nigde netlačím,fše co dělám je že mě to baví,nic víc,nic míň
..tak hoši,má prosba na výměnu počasí nedělní za sobotní asi klapla,bo když se podíváte na seznam.počasí,tak sobota 16 stupínků a polojasno.A nám tady dole v okénku počasí-sobota vázne taková hnusná lež.
bohumil napsal:
Tak co gdo se chistá ? Jestli negdo pojedete od jihu tak si možete dat mezipřistání a koffi ve Věteřově. Vyjíždíme zatím 3 kusy 12.20 směr prostějov.
Bohušu letos mi to asi neklapne. Dopoledne mám na servis jedno GS tady z fóra a odpoledne budu dělat před barákem dlažbu. Tak si to s Jirkou užijte a pozdravujte.
Jo a když budeš o víkendu moc rozježděnej, tak se můžeš za náma v nedělu na chvílu otočit a já tě pak kousek vyprovodím zpátky.
Jasně Tondo,v nedělu písknu ale určitě negde pojedu jelikoš budu rozhozený s teho posunu času tak budu jezdit jak blázen sem a tam.
Kupredu spatki ni krok...