Přátelé kamarádi poraďte, kde se dá sehnat levně palivové čerpadlo na malé Gs.Matně si vzpomínám,že se má má řešit při 40tis a já už mám pade a tak trochu bojim,aby mě ne nenechalo někde na cestě.Díky za tipy.bubak
Sharki napsal:
Přátelé kamarádi poraďte, kde se dá sehnat levně palivové čerpadlo na malé Gs.Matně si vzpomínám,že se má má řešit při 40tis a já už mám pade a tak trochu bojim,aby mě ne nenechalo někde na cestě.Díky za tipy.
Neplaš, řešit by se měl palivový filtr, ne čerpadlo... __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Filtr sem přejížděl o nějakejch dobrejch 35tis km .Průběžně mi to všelijak škubalo tak sem ho vyměnil ale nebylo to ono byla vadná ta lambda.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Cidas napsal:
Zrovne koukám co tojí palivový filtr... na real oem je i s tlakovým regulátorem asi za 2500,-kč to je slušná pálka... Lze to řešit levněji?
Cidas napsal:
Zrovne koukám co tojí palivový filtr... na real oem je i s tlakovým regulátorem asi za 2500,-kč to je slušná pálka... Lze to řešit levněji?
Ahoj řeším ted palivové čerpadlo.Při cestě z Karpat mi přestalo fungovat.Doma při rozborce jsem zjistil že u čerpadla upadl drát uvnitř bužírky.Mám rok 2000 najeto 42000.Zajímaalo by mě jestli u se někomu stalo něco podobného a nebo jestli už někomu úplně odešlo čerpadlo.
Jojo i mě odešlo palivové čerpadlo u bývalé dakarce koupil jsem ji když měla najet asi 27tis. a mě kleklo asi ve 30tis. km....přestalo z ničeho nic fungovat, když jsem ho vytáhnul tak jen párkrát protočilo a pak umřelo úplně takže byl koupen nový asi za necelých 7tis. kč..