Dnes jsem byl reklamovat boty Santiaga ktere jsem koupil pred rokem.Na jedne bote me povolili svy.Mynuly tyden jsem tam poslal email a dnes jsem si bez problemu domu odvezl nove boty. Vse vyrizene za pet minut jen jsem podepsal jeden papir a hotovo.Vyrizoval to tady z fora Honza87 ktery tam pracuje a timto mu taky moc dekuji za skvely pristup k nam.
Upravil xljanek dne 09.06.2011 21:51
ja mam s bmw wien zlu skusenost. / jun 2010/
isiel som na uplne standardny servis cca 19000 km , pozeram moto po prichode odstrojena , nadrz dole, plno kablov , chlapik hovori ze moto nejde nastartovat. dalsi technik hovoril ze som nalial do nadrze naftu a ukazoval mi nejaku tekutinu v nadzke tusim do cerveno ruzova. Prisiel som tam po par ostrych mailoch asi na 5 ludi v bmw , asi po dalsom tyzdni /!!!/ v znacnom strese / povodne som tam prisiel na moto v bezchybnom stave !!!/, nakoniec mi veduci technik hovoril , ze otocili nejaky elektro konektor. nechal som tam hustu palu euro, a na fakturu mi napisali ze kvoli problemom mi dali 20% zlavu. takze tak.
chvalabohu otvorili v bratislave firmu www.fmoto.sk, tak chodim tam.
Tak jsem se pravĂŠ vrĂĄtil z VĂdnÄ? po servisu na 2011 GS . Po 10 000 km, pĹ?Ăstup sluĹĄnĂ˝ , prĂĄce odvedena tak jak jsme se s technikem dohodli . Cena 380â?Ź plus daĹ?.
Jedu na garancku s F800GS a beru i kamarada taky na F800GS na garancku, on 10 000km ja 15000km
Upravil schrek dne 25.07.2013 21:26
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
no uvidime posledni garancka me stala 5500,-, ted pocitam jestli sme dobre nastudoval 277EUR, ty si mel problem s cenou nebo proc takovy smajlik
Upravil schrek dne 25.07.2013 23:56
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Po tom co nejmenovaný prodejce BMW motocyklů v Bratislavě neochotně reagoval na zapůjčení motocyklu jsem se obrátil na BMW Wien . Byl jsem absolutně spokojen , jednání a přístup na jedničku . Tímto bych chtěl poděkovat J. Krajčovi
Co sis pujcil? Mají tam 800GSA? V Brně furt nic
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
slamak70 napsal:
Po tom co nejmenovaný prodejce BMW motocyklů v Bratislavě neochotně reagoval na zapůjčení motocyklu jsem se obrátil na BMW Wien . Byl jsem absolutně spokojen , jednání a přístup na jedničku . Tímto bych chtěl poděkovat J. Krajčovi