dalsi problem. Jak sundat bocni pasty, pokud tam mam padaky HB. To vzdy oddelavate padaky, abyste je oddelali. Potrebuji sundat nadrz, abych vymenil vzduch. filtr. dik, Martin
Radši je sundej, pokoušel jsem se ty plasty nedávno vybastlit bez sundání padáků a ulomil na pravé straně rychlospojku přívodu benzínu . http://www.bmwgs....d_id=10389
to walda: bez sundani nadrze se k filtru nedostanu, zezadu musim vycvaknout ten plast co vede k filtru a tam se ani nedostanu, pres tu nadrz. T y to menis s nasazenou nadrzi? jak oddelas ten plast? M
Já teda nevim jak je to na advíku, ale na GSu jsem vzduchový filtr měnil bez problémů aniž bych sundaval nádrž. Dával jsem tam KN fitlr a během 20 minut bylo hotovo
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Našel jsem ti postup v manuálu, pokusim se sem dát nascanovaný manuál:
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Našel jsem ti postup v manuálu, pokusim se sem dát nascanovaný manuál:
falcons přiložený následující obrázek:
[181.4Kb]
pokračování:
falcons přiložený následující obrázek:
[176.23Kb]
U Adv. padáky asi sundavat nemusíš, ale u klasického GS s padákama HB nejspíš ano. K filtru se dostaneš, jak je popsáno v návodu, ale ten boční plast bez sundání padáků dolu půjde těžko. Zkus je třeba jen nahoře odšroubovat, dole povolit a kousek vyklopit dopředu...
Na výměnu vzduch filtru padáky sundavat nemusíš. Jenom si odšroubuj ten boční plast (trošku ho posuň)a pak to musí jít - mám komplet padáky HB a při čištění KN je nesundávám. Je to sice ježek v kleci, ale dá se to. S nádrží je to pak horší, protože to ty hořejší sundat musíš
no dle navodu to vypada ze bych to fakt mel vymenit, mam sundane ty plechy a ten plast jen povoleny, ale zdalo se mi, ze se k vysunuti te tycky co drzi plast. hadici od sani u filtru nedostanu (zezadu). Asi to bude fakt jezek v kleci ale nejka to snad pujde. Tak to opdo zkusim vyjezkovat
dikec chlopi
ty se nemusíš dostavat nikam dozadu toho air boxu, stačí zmáčknout ty spony tady zepředu a vytáhnout je, jak to máš natom obrázku
Upravil walda dne 14.06.2011 08:55
falcons napsal:
Já teda nevim jak je to na advíku, ale na GSu jsem vzduchový filtr měnil bez problémů aniž bych sundaval nádrž. Dával jsem tam KN fitlr a během 20 minut bylo hotovo
Zrovna koukám že jsem prohodil GS a advíka ale i tak jste to pochopili, že mam advíka
kluci, meli jste pravdu, stacilo jen povolit ty bocni plasty, oddelat plech a v poho to slo vymenit. Ja vychazel z videa ktere tu na foru nekde roste, a zdalo se mi ze chlapik odklapaval ty zapadky nekde vzadu, a ani jsou hned ve predu (ty zobacky, aby to slo vysunout). Diky za pomoc, snad vylet na ukrajinu a moldavii brambora ustoji bez zavad. Dik cao, Martin
zirafak napsal:
kluci, meli jste pravdu, stacilo jen povolit ty bocni plasty, oddelat plech a v poho to slo vymenit. Ja vychazel z videa ktere tu na foru nekde roste, a zdalo se mi ze chlapik odklapaval ty zapadky nekde vzadu, a ani jsou hned ve predu (ty zobacky, aby to slo vysunout). Diky za pomoc, snad vylet na ukrajinu a moldavii brambora ustoji bez zavad. Dik cao, Martin