Ahoj všichni, prosím o pomoc - kamarádovi někdo včera ukradl na Praze 9 z garáže motorku. Vím, že naděje je nepatrná, ale přesto: kdybyste jej někde viděli, popř. by vám někdo nabízel k prodeji některé díly, dejte prosím vědět tel. 606 450 292, mail: tomgs@email.cz
Bylo to žluté R 1200 GS, rok 2007, najeto cca 14.000 km, SPZ: 3A8368. Pneu Michelin Anakee, orig. padáky BMW, kryty hlav, stříbrné lešení na kufry Zega, adventure kryt zobáku, hliníková touratech plotna na zadním nosiči, držák na navigaci Garmin Zumo, plastový kryt předního světla + mračítko, spojlery Touratech na krytech rukojetí, rozšíření bočního stojanu Touratech.
jen asi oprava na rok 2007,že Safra lidi jsou svině..někdo šetří,zadluží se kvůli motorkce a pak o ní přijde, to bych blil....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
To je mi líto, mám zrovna takovou v garáži a nedovedu si představit co by se mnou taková sviňárna udělala. Přeji hodně štěstí.
BMW R 1200 GS, doplnky TOURATECH
lubbomirmaly napsal:
Dovolil jsem si to pověsit na Moto- klub BMW
Luboš
to jsi udělal dobrepředběhl jsi mě,protože jinak bych to tam stejně fĺáknul,chce to co nejvíc rozšířit a hlídat prodej těch dílů,to je k nasrání,doufám že ji mělalespoň pojištěnou
Marodím tak se trochu nudím dám to ještě na ostatní weby. Též vlastním jeden kosek GS a právě dnes jsem dospěl k rozhodnutí pořídit si vyhledávání. Asi bych se posral kdybych o něj přišel. Už mi jednou ukradli auto které jsem si koupil v bazaru v Praze, odpoledne jsem s ním odjel domu a druhý den ráno už jsem auto neměl.
Slunce v duši
Tohle je mi horzne lito, budu drzet palce, at se najde. Ale bohuzel musim konstatovat, ze pokud to ukradla nejaka vetsi skupina a ne cesky zlodejicek, tak motorka bude uz nekde v Rusku.
Díky všem za zprávy a za snahu, dával jsem tuhle zprávu ještě na fórum Boxer Morava a posílal jsem mail Honzovi Žlábkovi, Tomáši Kocandovi a do Bohemiabike. Nikoho jiného už neznám... Pokud to budete chtít pověsit ještě někam, budu moc rád, stvořil jsem i narychlo stránku, kterou můžete použít jako odkaz: http://170373.swe... . VINko sem napíšu hned jak jej zjistím - kamarád je nyní mimo Internet, tak se mu snažím pomoci alespoň takhle...
Je to k nasání a zároveň noční můra dost majitelů se právě tohodle bojí. Proto je nutno dělat vše pro to,aby se zlodějíčkůům co nejvíc ztížila jejich práce. Třeba i takhle: [img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
Jo to je idealni, najit pevnej bod v garazi. Ja mam zamcenej kotouc, zadni kolo a pustenej alarm. Ale porad to muzou 3 lidi capnout a hodit do dodavky.
ZMRDI ZASRANÝ, .............. TO UDELÁ JENOM PÍČA KTERÁ SE NEUMÍ ŽIVIT RUKAMA NEBO HLAVOU.
Tohle mi vždycky tak nasere. Kdybych chyt toho zmrda tak vám garantuju že ho zmrzačim a mám za něj ještě průser.
Vyhledávání nefunguje - aspoň od Sekaru / LoJacku. Už jsem se ptal, a dřív to dělaly ale nefungovalo to jak by mělo tak od toho upustily. Bylo to sepnutelné pouze na zpětný dotaz kde mám motorku a nebylo kam skrytě uložit záložní zdroj.
Musim si jí pojistit , už 2 roky jezdim ale nějak mi to uteklo. Ani nevim co to stojí.
Robert přiložený následující obrázek:
[174.28Kb]
Upravil Robert dne 30.03.2008 00:49
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
To je moc smutný přijít vo motorku. Budu taky koukat zda by něco sedělo popisu.
Z krádeže mam taky strach, gdo by neměl. Sem tam chtěl dát taky zabezpečení vod Sekáru. Jsou dobří. Hlídají mi víc aut a zatím vždy našli.
S tím zdrojem je to pakárna, je dost velkej. Provoz zabezpečení plus roční kontroly není taky nic levnýho.
Aléé, zkusím zjistit jaká by byla možnost řešit to jinak. Pokusím se vyřešit u sebe a dyš to se osvěčí, dám to vědět na požádání známím členům. Jináč teda psát to tu veřejně asi nebude to pravý. Do ví gdo to tu fšecko čte. Bych to pak někomu nerad moc usnadnil.
Misik