Vyhlédl jsem si v krámu takový pěkný přenosný kompresor na foukání pneumatik. Když jsem ho chtěl vyzkoušet, zjistil jsem, že zásuvka pod sedlem není taková ta klasická „zapalovačová“, ale nějaká menší. Což mě trochu zaskočilo – myslel bych, že zásuvka je na motorce hlavně od toho, aby s ní bylo možné napájet běžné příslušenství.
Určitě někdo víte, kde a za kolik se dá rychle sehnat nějaký funkční adaptér? Díky za tipy.
Většinou se dá koupit v auto-příslušenství a stojí do sto kč. Občas na něj můžeš narazit i na benzínce. jakej kompresor máš a jak je velkej ??? Zkoušel jsi s tím něco nafouknout ?
Slunce v duši
lubbomirmaly napsal:
Většinou se dá koupit v auto-příslušenství a stojí do sto kč. Občas na něj můžeš narazit i na benzínce. jakej kompresor máš a jak je velkej ??? Zkoušel jsi s tím něco nafouknout ?
Já si do vyrobil,takže mě to stálo Přibližně asi 150,-. Ale zato ho mám na míru a s pojistkou. Viděl jsem ho hotovej v nabídce TT.
Já si udělal přechodku z malý zásuvky na velkou zapalovačovou přechodku a hned 10m dlouhou a používám ji jako prodlužku do stanu. Dvě mouchy jednou ranou. Pokusím se ji najít a vyfotím.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli napsal:
Já si udělal přechodku z malý zásuvky na velkou zapalovačovou přechodku a hned 10m dlouhou a používám ji jako prodlužku do stanu. Dvě mouchy jednou ranou. Pokusím se ji najít a vyfotím.
be mně tůze zajímalo na co používáš ve stano šťávo z bmw
V Berouně v kopci nad bývalýma kasárnama jsou autodíly Kočmíd (pod nima prodávají nějaký skůtry a příslušenství, cestu znám jen po paměti ). Prodávají všelijaké doplňky. Já si tam kupoval 2 docela hezký zásuvky přídavny i s krytkou. Třeba by tam něco měli...? Kdyžtak ti to objednají.
A nebo kdž chceš nabit mobil a nemáš po ruce kladivo.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Já koupil samce v autoprislušenstvi, stálo to 20 korun. Na konci je taková červena sundavaci redukce a lze ji pouzit i ve starsich autech (škoda 1000 MB atd.) je to tožné. Pojistkové pouzdro a Pokud bych chtel na konec jeste zasuvku tak cca 60 Kč. Tak do 100,- se vejdes
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS