Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 1 z 2:   1    2  

lžÍdnes
zetor
Přidané 17.06.2011 10:59

Registrace: 09.11.10
Další pěknej článek....http://auto.idnes...-zpravy_pp

To víte...jezdit po rozmotokrosovaný cestě od harvestoru je velký zlo....thumbs up

zetor
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 11:03

A oblíbená diskuze k tomu.....http://auto.idnes...-zpravy_pp

hicks
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 11:08

Registrace: 09.07.08
zetor napsal:
Další pěknej článek....http://auto.idnes...-zpravy_pp

To víte...jezdit po rozmotokrosovaný cestě od harvestoru je velký zlo....thumbs up

jak ti z toho netece nafta po kbelicich, co delas v lese ty gaunere! Grin
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

zetor
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 11:11

Ta diskuze....to je teprv počteníčko.....Frown

Vjetrnik
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 11:35

Registrace: 09.10.07
.......... V některých lesích už s tímto nešvarem majitelé bojují i drsněji. Například natahují ocelová lanka mezi stromy. Motorkáři si také zřejmě neuvědomují, jak je jízda v lese nebezpečná. Pokud například stroj narazí na kořen a jezdec upadne do bezvědomí, jen těžko se uprostřed lesa dočká pomoci.

Zdroj: http://auto.idnes.cz/motorkari-v-lesich-plasi-zver-a-jeste-se-divi-ze-se-to-nesmi-po0-/motorky.aspx?c=A110328_123513_budejovice-zpravy_pp.........

Pokus o vraždu?

A to že zakopne houbař a zlomí si nohu není nebezpečné?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

zetor
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 11:37

No je to mazec...nevěřil jsem svím očím....Sad

Ivan
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 11:57

Registrace: 10.02.07
Pudu asi nepopulární. Mám GS a za těch 13 let jsem občas lesem taky projel, Na druhou stranu pokud je to legální, super!! Pokud ne, páchám nedovolenou činnost a musím být připraven na sankci. Nehodlám se ohánět argumenty jestli udělají v lese víc škody myslivci nebo houbaři, rozhodující je že oni tam jsou legálně. Pokud se to někomu nelíbí, ať zajde za svým poslancem nebo sepíše petici, založí politickou stranu a změní demokraticky pravidla, takového člověka budu obdivovat a ne motorkáře co řve na myslivce "jdi do pr...le ty ko...te jeden, sami tady naděláte víc bo...elu než já..." a zanechav ho ve spršce hlíny a kamení, zmizí za zvuku rozzuřeného dvoutaktu (popř. hlubšího rachotu 4T)...

Medik
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 11:57

Registrace: 04.05.08
Vjetrnik napsal:
.......... V některých lesích už s tímto nešvarem majitelé bojují i drsněji. Například natahují ocelová lanka mezi stromy. Motorkáři si také zřejmě neuvědomují, jak je jízda v lese nebezpečná. Pokud například stroj narazí na kořen a jezdec upadne do bezvědomí, jen těžko se uprostřed lesa dočká pomoci.

Zdroj: http://auto.idnes.cz/motorkari-v-lesich-plasi-zver-a-jeste-se-divi-ze-se-to-nesmi-po0-/motorky.aspx?c=A110328_123513_budejovice-zpravy_pp.........

Pokus o vraždu?

A to že zakopne houbař a zlomí si nohu není nebezpečné?

Tak to si koledují o pár čtyřkolkářů, kteří disponují "kvalitnějšími" orebními prostředky a po vzoru US army z Vietnamu budou na předku vozit kus nabroušeného jeklu na trhání lankových nástrah.
Diskuze na netu jsou samostatnou kapitolou, kde je většina vymaštěnců, žijicí ve svém omezeném světě a ještě s tunelovým viděním. O stádovosti pologramotných primitivů a jejich ovladatelnosti již bylo popsáno mnoho papíru a uskutečněno experimentů v praxi - všechny revoluce aj.Angry Souhrně se nazývají dle potřeby - buď užiteční I D I O T I (v případě ozbrojeného konfliktu a nebo volebCool a nebo lůza (ve zbytku).
Tak se kluci nečilte. Nad hloupostí se vyhrát nedá. Nad úřední už tuplem ne.Sem tam někdo remizuje, ale to za cenu velkých vlastních ztrát.
Upravil Medik dne 17.06.2011 12:00
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Medik
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 12:02

Registrace: 04.05.08
Ivan napsal:
Pudu asi nepopulární. Mám GS a za těch 13 let jsem občas lesem taky projel, Na druhou stranu pokud je to legální, super!! Pokud ne, páchám nedovolenou činnost a musím být připraven na sankci. Nehodlám se ohánět argumenty jestli udělají v lese víc škody myslivci nebo houbaři, rozhodující je že oni tam jsou legálně. Pokud se to někomu nelíbí, ať zajde za svým poslancem nebo sepíše petici, založí politickou stranu a změní demokraticky pravidla, takového člověka budu obdivovat a ne motorkáře co řve na myslivce "jdi do pr...le ty ko...te jeden, sami tady naděláte víc bo...elu než já..." a zanechav ho ve spršce hlíny a kamení, zmizí za zvuku rozzuřeného dvoutaktu (popř. hlubšího rachotu 4T)...

Ovšem to je stejnej extrém jako **** s lankem. Otázkou zůstává, kdy na sebe dvě podobná individua narazí a co z toho bude. Je to vždy o mozku a jeho funkci. B lbec zůstane b lbcem, i když bude mít pozlacenou motorku a nebo stříbrnou flintu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Fanos Rusicka
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 15:43

Registrace: 29.06.07
K.u.r.v.a odjakživa motorky patřily k přírodě a k výletům do ní i reklamy se nátáčely v přírodě.Mototuristika byla jedna z největších koníčků Čechů a teď se nějací z.a.s.r.a.n.í zelení z.m.r.d.i budou naparovat,že tam motorka nemá co dělatbugsin lovemiddle finger.Všichni ať mi políbí p.r.del budu vždycky jezdit po lesích samozřejmě s rozumem a nikdo mi v tom nezabrání.A pokud jo budu se bránit já.Tady v tý zas.r.a.n.ý zemi se za chvíli nebude smět nic*pissed*.Skoro v každý zemi je to do určitý míry povolený a zase jen u nás nic????Tak budu jezdit nelegálně a ať mně zkusí chytit b.l.bečkové!!!!!!!!!!!!!!annoyTyhle diskuse mě fakt dokážou pěkně nas.r.a.t tím nemyslím vás,ale ty chytráky v tom článku.

barokar
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 16:45

Registrace: 24.08.09
Fanos Rusicka napsal:
K.u.r.v.a odjakživa motorky patřily k přírodě a k výletům do ní i reklamy se nátáčely v přírodě.Mototuristika byla jedna z největších koníčků Čechů a teď se nějací z.a.s.r.a.n.í zelení z.m.r.d.i budou naparovat,že tam motorka nemá co dělatbugsin lovemiddle finger.Všichni ať mi políbí p.r.del budu vždycky jezdit po lesích samozřejmě s rozumem a nikdo mi v tom nezabrání.A pokud jo budu se bránit já.Tady v tý zas.r.a.n.ý zemi se za chvíli nebude smět nic*pissed*.Skoro v každý zemi je to do určitý míry povolený a zase jen u nás nic????Tak budu jezdit nelegálně a ať mně zkusí chytit b.l.bečkové!!!!!!!!!!!!!!annoyTyhle diskuse mě fakt dokážou pěkně nas.r.a.t tím nemyslím vás,ale ty chytráky v tom článku.

.. a zkusil sis odpovědět na otázku, proč se nesmí jezdit do lesa? S mototuristikou to přeci nemá nic společného.
....já například, pokud jdu do lesa, tam hledám čistý vzduch a klid, někdy jdu na houby a nevadími, když houby najdu. Až se mi posteskne po spáleným benzínu a randálu,zajedu si do nejbližšího města.

Pokud někdo chce jezdit v terénu, může si zajet na trať a nebo se projet po Rumunsku, Albánii a Ukrajině.

JardaFGS
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 17:15

Registrace: 16.10.09
Fanos Rusicka napsal:

Bohužel máš pravdu...Frown

To prouky: nerikej, ze kdyz projede nekdo lesem je po nem cejtit benzin
jardajerman@seznam.cz

stepan
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 17:18

Registrace: 05.06.07
JardaFGS napsal:
Fanos Rusicka napsal:

Bohužel máš pravdu...Frown

To prouky: nerikej, ze kdyz projede nekdo lesem je po nem cejtit benzin

Minimálně dělá kravál

http://kouzelnyzivot.cz
TomasTT
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 17:28

Registrace: 15.03.07
... a proto rád jezdím do zemí, kde normální doprava mezi vesnicema znamená pro nás pěkný offroad a kde se může jezdit kam tě napadne (pokud tě někdo nezastřelí nebo nenajedeš do minového pole) Smile
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
Fanos Rusicka
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 17:28

Registrace: 29.06.07
Já jsem si žádnou otázku nedával a dávat nebudu!Když do lesa můžou traktory a motorový pily můžu i jáannoyGrin.Akorát,že na rozdíl od těch parchantů co ty lesy káceji a dělají tam bordel 8 hodin denně já jen projedu a není nic znát ty chytrákuthumbs up.

radosek
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 18:29

Registrace: 27.08.07
Fanos Rusicka napsal:
... odjakživa motorky patřily k přírodě a k výletům do ní ... ...Mototuristika byla jedna z největších koníčků Čechů ...

To si asi pleteš s trampingem...hilarious

Že by koníčkem některé z minulých generací bylo "turistické" ježdění po lese, to si teda fakt nepamatuju...hmm!

Jinak asi největším problémem, a nejen v této oblasti, je tolerance a vzájemný respekt. To nám jako národu moc nejde...helpless

Stejně ujetý mi přijde všude stíhat každého motorkáře, který v poho projede po lesní cestě, jako tvrzení: "... Všichni ať mi políbí p.r.del budu vždycky jezdit po lesích .... a nikdo mi v tom nezabrání. A pokud jo budu se bránit..."

(to "... samozřejmě s rozumem..." jsem z toho vynechal úmyslně, abych podtrhl a zvýraznil dva krajní názory na jednu věc, ne abych zkreslil Fanoušův příspěvek...blushing...)
Upravil radosek dne 17.06.2011 18:29

RadovanGS
lžÍdnes
Přidané 17.06.2011 18:58

Registrace: 16.11.10
Mám na chatě DT 125,jezdím s ní po lesích s detektorem na zádech nebo s mojí na pivko atd.Podotykám že nedělá kravál ani moc nesmrdí a už vůbec nevyjíždím žádné koleje,nejezdím mimo lesní cesty a nějakou závratnou rychlostí.Cyklisti na horských kolech jezdí mnohem rychleji a bezohledněji než já, přesto se pokaždé setkávám s negativními reakcemi ostatních ruzně se potulujícich řvoucích a odpadky odhazujících radoby turistů,hajných a jiných.Lidi pobuřuje že jedete kolem nich 20km/h na motorce ale k nikdo nezvedne ze země pet lahev a na skládku pneumatik v lese ještě něco přihodí.Tím jsem chtěl jen říci že tady je jedno jestli se chováte slušně a ohleduplně nebo ne, PS proto si chci koupiT WR 450F to budou tůristi uskakovatShock (prdel)

Novej
lžÍdnes
Přidané 18.06.2011 11:57

Registrace: 15.03.08
RadovanGS napsal:
Mám na chatě DT 125,jezdím s ní po lesích s detektorem na zádech nebo s mojí na pivko atd.Podotykám že nedělá kravál ani moc nesmrdí a už vůbec nevyjíždím žádné koleje,nejezdím mimo lesní cesty a nějakou závratnou rychlostí.Cyklisti na horských kolech jezdí mnohem rychleji a bezohledněji než já, přesto se pokaždé setkávám s negativními reakcemi ostatních ruzně se potulujícich řvoucích a odpadky odhazujících radoby turistů,hajných a jiných.Lidi pobuřuje že jedete kolem nich 20km/h na motorce ale k nikdo nezvedne ze země pet lahev a na skládku pneumatik v lese ještě něco přihodí.Tím jsem chtěl jen říci že tady je jedno jestli se chováte slušně a ohleduplně nebo ne, PS proto si chci koupiT WR 450F to budou tůristi uskakovatShock (prdel)
No tak to máš štěstí, mám jedno volný :-))
Novej přiložený následující obrázek:

[156.24Kb]
Upravil Novej dne 18.06.2011 11:58
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015

http://custombynovej.webnode.cz/fotogalerie/
hicks
lžÍdnes
Přidané 18.06.2011 12:40

Registrace: 09.07.08
RadovanGS napsal:
ulujícich řvoucích a odpadky odhazujících radoby turistů,hajných a jiných.Lidi pobuřuje že jedete kolem nich 20km/h na motorce ale k nikdo nezvedne ze země pet lahev a na skládku pneumatik v lese ještě něco přihodí.

presne tak....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

barokar
lžÍdnes
Přidané 20.06.2011 16:24

Registrace: 24.08.09
Fanos Rusicka napsal:
Já jsem si žádnou otázku nedával a dávat nebudu!Když do lesa můžou traktory a motorový pily můžu i jáannoyGrin.Akorát,že na rozdíl od těch parchantů co ty lesy káceji a dělají tam bordel 8 hodin denně já jen projedu a není nic znát ty chytrákuthumbs up.

nevím proč mi připomínáš malého chlapečka, kterému berou oblíbenou hračku.

snažil jsem se, abys viděl problém i z druhé strany.
já jsem narážel na tvé ježdění po lese, cítím totiž rozdíl mezi "jet v lese" ( po cestě) a "po lese" (mimo cestu).

zatímco s prvním problém nemám, z druhým už ano.
a nezapomeň, na světě nejsi jenom ty!

Strana 1 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 113
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.25 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI