Nechce mi komunikovat zumo + tel + interphone 4 zároveň. Vždy jen dva přístroje (záleží který dva zapnu dřív) Mluvím o buetooth. Jdou vůbec sespárovat všechny tři do sebe?. Jde o to že bych chtěl na navigaci vidět kdo mi volá a tak když mám navigaci sespárovanou s telefonem, tak vidím kdo volá, ale interkom mlčí a mluví navigace. Když zase volám přes interkom tak navigace o hovoru neví. máte někdo zkušenost?
Upravil Novej dne 22.06.2011 11:12
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Základní pravidlo: zavolej tam, kde jsi to kupoval!!! Proč má forum suplovat podporu prodejce?
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Základní pravidlo: zavolej tam, kde jsi to kupoval!!! Proč má forum suplovat podporu prodejce?
Je mi jasný proč jsi to napsal. Můj problém je v tom že každej klump jsem s odstupem času kupoval jinde a pochybuju že si o interkomu pokecám s prodejcem telefonů . Navíc jsem se do teď domníval že od toho tu forum a přátelé jsou. Další funkce fora je ta že to tu zůstane uloženo a pomůže to vyřešit stejnej problém a hlavně to pak ušetří čas i někomu jinému. No asi jsem se spletl, omlouvám se
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
TomasTT: Jasně že Ti vadí, že nekoupil u Vás, ale s takovým pohledem na věc by se mohlo forum rovnou zrušit, protože polovina příspěvků jsou dotazy technického rázu. Můžeme přece rovnou zavolat do BMW . Radit mu přece nemusíš, ať se chlapec snaží sám.
TomasTT napsal:
Týý jo, docela ultimativní reakce. To jako pokud si něco dovolim koupit jinde než v TT tak nemohu na tomto fóru poprosit o radu ? On přece nežádá konkrétního člověka nebo snad přímo TT, prostě se ptá, zda tento problém někdo nezná. Jiná otázka, je jestli mu někdo odpoví, a je mi jasný, že tě štve každá GPS či komunikace prodaná jinde, ale nevim jestli je dobrý být takhle hustokrutej. Chápu že každý hříšník, co si koupí na BMW něco někde jinde než v TT, bude po zásluze smažen v ohni pekelném na roštech z KTM, nicméně není příliš chytré si nas...at lidi předem Beru to tak, že jsi se prostě dnes blbě vyspal, protože jinak tě znám jako pohodovýho týpka.
GS 1200 R Adventure
Taky se mi to dnes zdalo jako vykrik do tmy. Fora od toho jsou...
Sice mimo,ale zrovna se snazim nakonfigurovat TV,satelit,wifi a sdilenej disk aby mi satelit a tv na nej nahraval a pochybuju,ze prodejce mi poradi jak to udelat Navic prodejce ceho,satelitu,disku nebo wifi? Zaplat instalaci a pak mozna pomuze.
Tak snad ti nekdo poradi
Aktualne 1250 GSA HP
Pokud máš spárovaný telefon s navigací a navigaci s IP, tak by to mělo fungovat, že na navigaci vidíš, kdo volá a komunikaci telefonu s IP řídí navigace. Pokud máš spárováno vše dohromady, tak to asi fungovat nebude. Dnes nebo zítra to budu zkoušet na ZUMO 550, tak dám vědět.
Na ZUMO 550 vše funguje jak má akorát u některejch telefonů si nevezme data po zapnutí BT na tel., ale musí se tam poslat (třeba seznam) jako komprimovaná vizitka (myslim, že to fungujre tak, že se označí všechno a pošle se to jako vizitka přes BT do navi) dělaj to novější tel., proto mám starej krám a ten to umí bez keců po zapnutí BT
Upravil peet dne 22.06.2011 13:58
Mám stejnou kombinaci a funguje to úplně v pohodě. Jen je potřeba to připojit ve správným pořadí. Tel. mám totiž spárovanej s F4 i na přímo - to pro účely když jezdím po městě a navigaci nevozím. Když to pak ale zapnu vše najednou může nastat problém. Proto vždy vypnu BT v telefonu, pak propojim F4 se zumem a nakonec propojim zumo s mobilem. Pokud nemáš nějakej exotickej přístroj, tak není problém tel. se zumem sesynchronizovat, uložit do něj seznam kontaktů a pak krásně vidíš kdo Ti volá a případně i snadno v rukavicích na křižovatce můžeš někoho v seznamu najít a vytočit.
Maiali nel Fango!
Ja to delam tak, ze zapnu BT v telefonu, zapnu InterPhone a nakonec zapnu zumo...Nekde jsem se v navodu nebo tak docetl, ze Zumo po zapnuti samo vyhleda sparovana zarizeni...Vsechno mi chodí krásně... Jediná věc, co zlobila, byla komunikace mezi Zumo a IP...Vyresilo nahrani noveho firmware (v TT) verze R123...Ted to beha v pohode...
Tractive fakt funguje
Ano, zumo telefon najde, ale štve mě, že musím telefon vytáhnout a potvrdit, že chci zařízení připojit.Aspoň mě to tak dělá a nevím, jestli to tak má být.....
BMW R 1100GS vzor kačer
GROG napsal:
Ano, zumo telefon najde, ale štve mě, že musím telefon vytáhnout a potvrdit, že chci zařízení připojit.Aspoň mě to tak dělá a nevím, jestli to tak má být.....
Mám zkušenost, se starším samsungem omnia, v pohodě, bez potvrzování a s aktuální nokií E-něco (model si nepamatuju) - s tou se to kamarádí ještě líp i z hlediska seznamu a vyzvánění atd. Rozhodně jsem nic nepotvrzoval, vlastně ani na starým rozšupovacím samsungu (model něco - 900).
Maiali nel Fango!
GROG napsal:
Mám zkušenost, se starším samsungem omnia, v pohodě, bez potvrzování a s aktuální nokií E-něco (model si nepamatuju) - s tou se to kamarádí ještě líp i z hlediska seznamu a vyzvánění atd. Rozhodně jsem nic nepotvrzoval, vlastně ani na starým rozšupovacím samsungu (model něco - 900).
Aha, tak možná to tedy bude typem telefonu. Mám sice stařičkou Nokii N70, ale možná se to nekamarádí se symbianem. V autě si s parrotem rozumí víc, ale taky se neukazuje na displeji signál a baterka, ale to mě zas tak netrápí.
BMW R 1100GS vzor kačer
Problém je, že některé obchody to rovnou prodávají s tím "že vám někdo poradí na fóru". Hlavní je prodat. To, že třeba ty Interphone mají nějaký firmware, který se musí upgradovat a záleží na kombinaci zařízení (a podle toho volit firmware) už neřeknou..
Mě u toho prvního příspěvku chybělo uvedení toho, co jsi udělal pro to, aby ti to fungovalo... Např. koupil jsem to tam a tam a vyfakovali mě, jinde jsem koupil sluchátko a odkázali mě na servis který mi neporadil atd.. Prostě logicky nejdřív by se člověk měl ptát těch, kdo dostali provizi za to, že takové věci mají vědět a mají takové služby dělat. Pokud prodávají se slevou pod cenou a bez podpory, tak je to jasný ale nezkusit nic a rovnou napsat sem, tak to skončí tak, jako na fórech o videu nebo o počítačích - koupil jsem si dneska tuhle kameru, je to z Francie, vyšla tam nejlevněji. Nevíte někdo jak do ní nahraju češtinu, proč mi nejde přepnout na 24fps a proč mi soubory nejdou otevřít v Premiere? Reakce bývá obvyklá - rada aby si dotyčný nejdřív vyhledal odpověď ve starých tématech a zamčené téma.
Bohužel tímhle se podporují ti prodejci, kteří umí jen prodávat krabice s 5% marží ale zbytečně kazí jméno značky.
Pokud jsi to kupoval třeba z druhý ruky, tak to stačí napsat a opět - zkoušel jsem tohle a tohle, volal na podporu Garmin, volal na podporu Interphone (obě čísla máš na krabicích pokud je máš a pokud jsou ty věci z ČR) a neporadili nebo mi řekli tohle a nepomohlo to atd...
Upravil TomasTT dne 22.06.2011 20:43
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
stepan: denně, opravdu denně mi volají lidi, kteří mají navigace z bazaru, z druhý ruky (koupený s motorkou...) nebo prostě rovnou řeknou že ho mají koupený odjinud a mají problém a myslím že jsem nikoho nevyfakoval. Prostě jim řeknu co udělat a pokud to udělají a nepomůže, tak poradím že bude potřeba udělat tohle a tohle s firmware nebo přehrát firmware ve sluchátku nebo v telefonu nebo že něco prostě nejde z principu (třeba zobrazovat korektně telefonní seznam na některých symbianových nokiích apod). A když vím, že něco z toho řeší na helpdesku tam nebo tam, tak je odkážu na podporu dovozců apod. Ale přijde mi líný napsat do fóra - poraďte a nezkusit pro to udělat nic. Třeba to udělal ale já čekal že napíše v reakci co mu kde řekli a že mu třeba prodejce zkontroloval FW a je OK apod.
GROG napsal:
Podivej se v nastaveni BT na telefonu jestli mas Zumo autorizovany. Pokud ano tak se pripoji automaticky bez potvrzeni (alespon Nokia symbian). Seznam pak funguje taky krom diakritiky.
TomasTT napsal:
Problém je, že některé obchody to rovnou prodávají s tím "že vám někdo poradí na fóru". Hlavní je prodat. To, že třeba ty Interphone mají nějaký firmware, který se musí upgradovat a záleží na kombinaci zařízení (a podle toho volit firmware) už neřeknou..
Mě u toho prvního příspěvku chybělo uvedení toho, co jsi udělal pro to, aby ti to fungovalo... Např. koupil jsem to tam a tam a vyfakovali mě, jinde jsem koupil sluchátko a odkázali mě na servis který mi neporadil atd.. Prostě logicky nejdřív by se člověk měl ptát těch, kdo dostali provizi za to, že takové věci mají vědět a mají takové služby dělat. Pokud prodávají se slevou pod cenou a bez podpory, tak je to jasný ale nezkusit nic a rovnou napsat sem, tak to skončí tak, jako na fórech o videu nebo o počítačích - koupil jsem si dneska tuhle kameru, je to z Francie, vyšla tam nejlevněji. Nevíte někdo jak do ní nahraju češtinu, proč mi nejde přepnout na 24fps a proč mi soubory nejdou otevřít v Premiere? Reakce bývá obvyklá - rada aby si dotyčný nejdřív vyhledal odpověď ve starých tématech a zamčené téma.
Bohužel tímhle se podporují ti prodejci, kteří umí jen prodávat krabice s 5% marží ale zbytečně kazí jméno značky.
hele Tomasi sorry, ale ja si chci vybrat, jestli tu podporu chci.
Pro technoidy vetsinou nema smysl kupovat si support, protoze jsme CASTO radove chytrejsi nez ta slavna technicka podpora a navic, ja si radsi hledam info v anglictine, nez v cestine.
Taakze..
Upravil hicks dne 22.06.2011 21:26
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
GROG napsal:
Musíš na tom telefonu po spárování nastavit, aby se připojoval automaticky.