Radi bychom s partickou vyrazili na konci prazdnin na sever Polska k mori obhlednout stara pristavni mesta. Cesta tak na 3-4 dny. Nebyly by nejake tipy rady ci zkusenosti?
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Spea - ToM napsal:
Radi bychom s partickou vyrazili na konci prazdnin na sever Polska k mori obhlednout stara pristavni mesta. Cesta tak na 3-4 dny. Nebyly by nejake tipy rady ci zkusenosti?
konzultoval jsi Via Michelin?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Spea - ToM napsal:
Sorry, ale ted jsem trochu mimo. Via Michelin???
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Spea - ToM napsal:
Sorry, ale ted jsem trochu mimo. Via Michelin???
jasan.
Koukni na panoramic roads -- zelene podbarvene -- ty byvaji pekne.
http://travel.via...17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
kdybych tam ale zase nutně musel, tak hrad Malbork rovnou na Litvu. Silnice 3. třídy, v Polsku dost často prašné, na Litvě všechny 3. prašné a nádherné, bez děr
říkám si hurikán
vorel napsal:
kdybych tam ale zase nutně musel, tak hrad Malbork rovnou na Litvu. Silnice 3. třídy, v Polsku dost často prašné, na Litvě všechny 3. prašné a nádherné, bez děr
...JE TO TAK....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
já jsem to loni po špatné zkušenosti s průjezdností polskem vzala rovnou po dálnici přes berlín do štětína a potom pomalu po pobřeží až do gdaňska. určitě doporučuju i swinoujscie, do města se dostanete pouze trajetkem, který je zdarma, suchá cesta tam nevede. je tam velký přístav, hodně starých budov, přístupná bývalá vojenská pevnost. kolem pobřeží jsou cesty v pohodě, jedou často blízko podél moře, ale vždy je mezi mořem a cestou ještě les, nicméně často jsou odbočky a dojedeš přímo na pláž i s motorkou. druhé přístavní město bych určitě doporučila gdaňsk. kempy po cestě u moře jsou všude. na malborku jsem nebyla, odradila mě kolona autobusů už při příjezdu k němu. co se týká mořských atrakcí, doporučila bych lebu, pěkný přístav s majáky a večer spousta zábavy
kdyby vás zajímaly majáky na pobřeží, tak mapa je tady
u baltu jsou motorky velkou výjimkou, na nich jezdí většinou cizinci. mladí tam touží po jachtách a motorky jim nic neříkají (nemyslím skůtry na cesty do práce). takže lidé tam nejsou zatížení nějakou antimotorkářskou kampaní a není tedy problém s parkováním motorek kdekoliv a celkově se chovají k motorkářům vstřícně v celém polsku.