Mam prosbicku, kdo mate orig. topcase a do nej tu orig. brasnu - moc bych ocenil nejaky fotecky.
Dneska jsem se objednal k Bychlovi na servis a chtel bych si ji tam priobjednat, aby ji meli az tam pojedu, jen bych ji rad nejdriv videl.
Predem moc diky, specha
Upravil Alda dne 14.04.2008 21:26
na plastickou nebo hlinikovou topcase?
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Alda: a to chceš kuli tomu, abys mohl tahat věci sebou, nebo kuli nepromokavosti? 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Kvuli nepromokavosti ne, bo v kufru nikdy ani kapka, nepromokavej je luxusne. Ani ven se to rozbity vino nedostalo
Rad bych videl tu brasnu ze vsech stran a hlavne vnitrek, jestli ma nejaky cleneni atd.
A dalsi vec je, ze mam topcase prisroubovanej na pevno, takze bych si jednoduse mohl vzit obsah, bo celej kufr s sebou nikam nevezmu.
Presne tak.
Jelikoz jsem se postupne dozvidal o obcasnym samovolnym odcestovani topcasu mimo plotnu, nechci to riskovat a zhruba uprostred jsem vyvrtal 2 diry a prisrouboval k plotne.
Sice se to deje jen vyjimecne a spis v terenu, kdyz dostava zabrat, ale nechci riskovat, clovek nikdy nevi a spolujezdkyne je o nej porad oprena, takze by nejspis odcestovala taky.
Přišroubování mám řešeno stejně, jelikož mi na 1150 už jednou spadl. A spadl mi na asfaltové silnici při nulovém nákladu 1 PET láhev. Potom jsem to zkoušel nasimulovat a jeto měkýám plastem , který se prohýbá a tudíž to vaskočí ze západek. Tak jsem to posichroval 1 šroubem aby to přidrželo proti vyskočení.
Akorát jsem přemýšlel , že bych to vymyslel lépe nežli teď tj. šroub a silikon , ale nějak oddělatelně zatím jsem na žádné funkční řešení nepřišel.
MARTIN1
Ja to neresim, nikdy nemam potrebu ho sundavat. 12tka nema zadny misto pod sedlem a nemam rad plny kapsy, takze uz kvuli dokladum, klicum, piti... Proste porad s topcasem.
Vymyslel jsem silikon kvuli tesnosti, ale vino za 40 minut nevyteklo, takze parada :-)
Jinak jeste porad bych hrozne rad ty fotky, nerikejte ze to nikdo nema!
Ahoj Aldo, vydržíš přes víkend? Budu v garáži, tak bych to vyfotil. Brašna do topcase a pravého kufru je stejná, do levého je menší. Doporučil bych ti koupit i tu menší.
Alda napsal:
Ja to neresim, nikdy nemam potrebu ho sundavat. 12tka nema zadny misto pod sedlem a nemam rad plny kapsy, takze uz kvuli dokladum, klicum, piti... Proste porad s topcasem.
Vymyslel jsem silikon kvuli tesnosti, ale vino za 40 minut nevyteklo, takze parada :-)
Jinak jeste porad bych hrozne rad ty fotky, nerikejte ze to nikdo nema!
Jo ty máš vlastně ten topcase vínotěsnej! To je taky nápad, dělat si z motorky vinotéku...
Martin1 napsal:
Přišroubování mám řešeno stejně, jelikož mi na 1150 už jednou spadl. A spadl mi na asfaltové silnici při nulovém nákladu 1 PET láhev. Potom jsem to zkoušel nasimulovat a jeto měkýám plastem , který se prohýbá a tudíž to vaskočí ze západek. Tak jsem to posichroval 1 šroubem aby to přidrželo proti vyskočení.
Akorát jsem přemýšlel , že bych to vymyslel lépe nežli teď tj. šroub a silikon , ale nějak oddělatelně zatím jsem na žádné funkční řešení nepřišel.
A co gumicuk.Bez práce a nejlevnější. Budu to řešit taky tak.
To Alda: Mam nepromokavé pytle z CAMPINGAZU.Když mám plný case, přivážu ho ven. 2 mouchy jednou ranou.
Kdyz me prave nejde o tu nepromokavost, spis o nejaky rozcleneni a abych "pohodli" - aby tam veci jako fotak, telefon a vyklepany cigara nelitaly a netriskaly do tvrdych sten.
Nekecejte ze je nikdo nema!