Zdarec všem,
po návratu z Rumunska, jsem zjistil následující nedostatky jinak bezchybného BMW 650 Dakaru:
1) chtělo by prodloužit přední zobák do bláta. Nevíte jestli to někdo nevyrábí jako doplněk nebo jste to už někdo řešil nějakou "domovinou"?
2) ochrana předních vidlí. Mám od TT takové malé blatníčky před vidle, to je dobrý tak na silnici. Nemáte někdo zkušenosti od jakých výrobců jsou dobré buď neoprenové návleky nebo "harmoniky"?
P.S. mám r.v. 2004
Děkuji všem, kteří mi popradí!
Upravil hanzelka dne 11.07.2011 12:07
hanzelka
po mé první cestě do Rumunska jsem také okamžitě namontoval. Dával jsem neoprenové návleky. Ty kryty od TT nejsou moc funkční. Neoprenové návleky zatím za ty roky naprostá spokojenost. Tenkrát jsme v Maďarsku chytli opravu vozovky a penetrace z asfaltu se nachytala ny vidle a při OFF v Rumunsku ta uschlá penetrace roztrhala manžety a než jsem přijel dom, tekly vidle jak jarní říčka..
hanzelka napsal:
Díky za odpověď. Poradíš kde se dají koupit?
Pokud shanis neopreny za mrzky peniz, tak zkuz Zlocha. www.motozloch.cz za 185,- Kc/ks. Idealni objednani e-mailem ci telefonem a do dvou dno jsou doma. Jejich e-shop neni zrovna funkcni. Kupoval jsem je u nej na Dakara. Sice jsem je musel trochu pokratit a jsou bez jakehokoli potisku, ale funkcne zcela bezva.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu