Neví někdo o nějakém místě nejlépe v Praze, kde maj pneu skladem a můžu si je rovnou vyzvednout? Na internetu jsem našel spoustu obchodů, ale vždy je tam že doručí do zítra a podobně, jenže já bych je rád hned
chtěl bych TKC 80 150/70/R17 případně kdyby nebylo zbytí vemu E - 10
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Ja kupoval tady http://www.pneumo...on/contact
Ceny vetsinou meli dobry a skladem zatim taky meli pokazdy(jen na E09 dakar TL jsem cekal tyden,ale to byla novinka) Zkus tam zavolat,ale TKC meli zatim skladem vzdy i co tam kupovali kamaradi....
Co koukam na eshop,tak TKC i Mitasky by meli mit skladem.
Upravil brtnik dne 11.07.2011 12:41
zavolej Robertovi z Pneu Červený na 602 377 943. Většinu pneumatik které se používají má skladem, lze s ním domluvit i přezutí na počkání.
Upravil jezek dne 11.07.2011 12:40
Díky oběma za rady, vlastně nevim proč jsem rovnou nevolal do pneu Červený, už jsem tam byl několikrát a vždycky v pohodě i s autem. Akorát nemaj TKC, tak tam prdnu ještě jednou E-10
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.