Aj tento rok Vas chcem srdecne pozvat na moju akciu.
Ak niekto uvazujete prist a potrebujete doplnujuce info tak semsa s dotazmi a otazkami.
Termin: 22.-24.7.2011,
Miesto: Myjava časť Turá Lúka - strelnica Padelky,
N 48 44 25.903
E 17 32 26.758
Jedna sa o srdecne a pohodove stretko s mojim umyslom a snazenim predstavovat Myjavsky región zo vsetkých moznych stran. Stretavaju sa tu tzv.: "batôžkári" pre ktorych je moto vasen ( nie imidz ) a staci im: stan, luka, zdroj vody ( a piva ) a vecerny ohen.
V sobotu sa na vyjazd odchadza cca o 10.00 hod spojeny s obedom, vecer je zabezpeceny kotlikovy gulas z diviny od miestnych polovnikov.
.... a samozrejme + nejake to prekvapenie
zakladne informacie najdes tu: http://www.watrat...02011.html
vlk přiložený následující obrázek:
[106.38Kb]
Upravil vlk dne 12.07.2011 09:22
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Vynikající akce,jako vždy . Hlavně ten blátivej výjezd co jsem si ustlal v blátě.To bylo doma otázek kde jsem se zase válel .
Upravil L dne 25.07.2011 12:49
Vsetkym vdaka za hojnu ucast, nesmierne ma tesi ze mi ( nám ) nakoniec vyslo pocasie a dali sme ON aj OFF vyjazd - pekne a decentne sme sa zablatkovali a niektory prijemne popadali
Avsak akcia bola prijemna aj vdaka Vám vsetkym (nielen uzivatelom tohto webu) svojou pritomnostou ste jej dodavali tu pohodu a vydareny priebeh
Rekapitulacia:
vydanych obedov 48 porcii
vypitej slivovice 3,7 l
a borovicky - to uz newim ( vie to vobec niekto ??? )
vypiteho piva 96 ks :-D
vydaneho gulasu 42 porcií
vystrielanych brokovych patronov 290 ks
enviroment:
vyhodeneho odpadu 2 × 100 l PE vrecia
ziaden prienik nebezpecnych latok nebol zaznamenany
ziadne palenie nebezpecneho odpadu nebolo zaznmenane Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
bystricke - robil si par zaberov a Tvoje fotky su jedny z tych kvalitnejsich, prosim Ta ak by si si nasiel chvilku a dal sem link na ne, potesilo by ma to ( pripadne dorucil inym, Tebe vyhovujucim sposobom )
bystricke napsal:
zkusím zpracovat,ale hned to nebude
vůbec mi nejde vložit fotka
oki budem trpezlivy
pripadne ked mi po spracovani fotiek len posles link, kde najdem foto
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
To jste moc nezapařili- na vydaných 48 porcí jídla 96 piv a 3,7l slivovice. To vypadá na pionýrský tábor. Doufám, že příště budu moct zvýšit všechny disciplíny.
PeDR napsal:
To jste moc nezapařili- na vydaných 48 porcí jídla 96 piv a 3,7l slivovice. To vypadá na pionýrský tábor. Doufám, že příště budu moct zvýšit všechny disciplíny.
No ono to totiž bylo trošíčku jinak.Dušan zapomněl napsat že kromně toho že si s sebou každý přivezl nějakej ten litřík slivky ze svý zahrádky (a že jí bylo) ,tak jsme ještě mimo jiný vypili 96piv a 3,7l slivky...
Tak si myslím že kdyby jsi příště jel,tak Ti to tam vysvětlíme tak že na to do smrti nezapomeneš..