Ahoj, loupe se mi barva na prsou koloem toho černého krytu vepředou na motoru. Již jsem vyndal tu pěnu pod krytem a rád bych ty prsa sundal nechal vypískovat a nastříkat práškovou barvou a vypálit stejně jako se orpavují disky kol. Nemáte někdo zkušenost jak je sundat a na co si dát pozor. Věřím že podobnáý problém mají i někteří další...
To opravdu nejsi sám je to dost častá vada moto dovezených z anglie! A při sundavaní si musíš dat pozor na vyvažovák ten má přesnou polohu jinak je to dost pracný nechal bych to bejt tebou až na zimu
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Pokud tam je koroze tak bych použil inhibitor třeba dinitrol apd. Koroze lehkých kovů je potvora a dokáže, za pro ní, příznivých podmínek udělat paseku.
Další propadlej BMW
servisak napsal:
To opravdu nejsi sám je to dost častá vada moto dovezených z anglie! A při sundavaní si musíš dat pozor na vyvažovák ten má přesnou polohu jinak je to dost pracný nechal bych to bejt tebou až na zimu
mám ji ze švýcarska,super servis,pečlivý majitel..a loupe se stejně,jak psal radošek,vliv to na nic neá,takže salám
http://czunici.ra...
Ano loupe protože na modelech 04 až 07 byla v tom plastovém deklu na řemenu dole pěna a ta byla pořád mokrá ať už od oplachování jakém koli projetí kaluže pořád nasáklá a proto to ohnilo..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Já mám motorku z Německa a taky se mi to loupalo. Tak jsem koupil jinej dekl a vyměnil ho. Ten starej jsem se pokoušel pískovat,ale ta barva je pěkná svině. Drží jak prase a ani barvožroutem to nešlo dolu. Byla to pěkná fuška sundat. Už bych to podruhý nedělal. Výměna jako taková nebyla žádná velká práce šlo to v pohodě.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
mel jsem to tez,a nechal jsem to dat do komaxitu,oni to chemicky narusi a pak opiskuji a to sundani neni zadna veda,taky jsem to delal prvne (ale pro jistotu jsem se taky zeptal)ja to mel fakt hodne hnusny delal jsem i ventilova vika.A propo francouzska klavesnice je fakt super,skoro jako cinska
Tak i já mám tento problém na jinak vymazleném stroji. V sobotu jsem sundal plastový kryt a vyhodil tu nacucanou-smradlavou gumu. Vzal jsem ostrý plochý šroubovák a poctivě oloupal ten odfouklej komaxit až na kov a to i pod deklem. Koupím nějaký reaktor na hliník a natřu v několika vrstvách. Pod krytem to napajcuju fest a to co je vidět, tak to zakašíruju navíc metalickou barvou, co běžně míchají do malých opravných tubiček na auta. Mám dona tubu se stříbrnou metlou pro mou octavii a když jsem mázl vzorek na ty vyloupaný místa, tak jsem to z metru ani nepoznal. Prsa sundavat zatím nebudu, otestuji životnost mých úprav.
Upravil Rakk72 dne 09.08.2011 20:59
ja mam ten isty problem najebkal som to striebornym sprejom na kotle a a parada chcelo to par dni sa po veceroch v zime s tim pohrat ale na moju spokojnost mi to staci a ti co si daco o tom myslia nech idu do prdele .
idem sa opitat ked si dal dole tie prsia tak na co sa mam pripravit tecie daco otial alebo je tam daka vec na co si mam davat pozor aj mne sa to lupe ale cez zimu som to trosku obrusil a nastriekal ale chcem si to urobit v zime naporadek aby som mal milacka mnam mnam . Tak na co si mam davat pozor dik
lakiluk napsal:
idem sa opitat ked si dal dole tie prsia tak na co sa mam pripravit tecie daco otial alebo je tam daka vec na co si mam davat pozor aj mne sa to lupe ale cez zimu som to trosku obrusil a nastriekal ale chcem si to urobit v zime naporadek aby som mal milacka mnam mnam . Tak na co si mam davat pozor dik
lakiluk napsal:
lakiluk napsal:
Prosim tě,poradil ti Tom něco v té PM?
dal mi link na toho chalana co mu to robil ale nic viac toto je ono http://www.bmwgs.cz/profile.php?lookup=27
A vola sa Tonda