Ahoj, nešlo by povolit uživatelům, aby mohli smazat svoje inzertní vlákna, když prodají dannou věc a nebo si rozmyslí prodej? Když projdeme inzerci, tak je tam plno vláken, kde je dodatek "prodáno", "prosím smazat" atp.
xHackerM napsal:
Ahoj, nešlo by povolit uživatelům, aby mohli smazat svoje inzertní vlákna, když prodají dannou věc a nebo si rozmyslí prodej? Když projdeme inzerci, tak je tam plno vláken, kde je dodatek "prodáno", "prosím smazat" atp.
mne osobne to tedy vubec nevadi a protoze jsem v principu proti mazani, tak bych v pripade hlasovani byl proti...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Na jiných fórech existuje archiv, kam se přesouvají starší vlákna, výhoda je, že to není smazané a dá se tam něco vyhledat, pokud je potřeba. Obecně nevýhoda mazání je, že se ztratí provázanost, pokud někdo dá na něco odkaz a ten zdroj se smaže. U inzerce by to asi nemuselo moc vadit, ale ten archiv by byl také řešení.
Nevidím důvod to mazat. Jako výhodu vidím v tom, že si každý může dohledat spolehlivost inzerenta v jeho historii nebo se podívat, jaké ceny motorek byly třeba před 3 roky. Archiv z mého pohledu nic neřeší. Když jdete do inzerce, tak přece neprocházíte všech 214 stránek inzerce, ale jen několik posledních.
Pánové moderátoři, může inzerent sám smazat svoje neaktivní inzeráty? Věc se prodá a inzerát se smaže. Protože je tady mraky inzerátů s prodanými věcmi a možná by se ušetřilo místo.
Dík
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
kejda napsal:
Pánové moderátoři, může inzerent sám smazat svoje neaktivní inzeráty? Věc se prodá a inzerát se smaže. Protože je tady mraky inzerátů s prodanými věcmi a možná by se ušetřilo místo.
Dík
misto v db to zabira minimalni.
a naopak.. je dobre, ze to je videt v historii u konkretnich lidi.. snadno se tak identifikuje kseftsmani.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
kejda napsal:
Dík
a naopak.. je dobre, ze to je videt v historii u konkretnich lidi.. snadno se tak identifikuje kseftsmani.
Máš pravdu, ovšem možná by šlo už v titulku označit např. jinou barvou textu že je položka prodaná - nemusel by jsi to rozklikávat..
Over than 250k km on BMW GS bikes
kejda napsal:
Dík
Máš pravdu, ovšem možná by šlo už v titulku označit např. jinou barvou textu že je položka prodaná - nemusel by jsi to rozklikávat..
tak stačilo by, aby každej inzerent upravil název a dopředu napsal PRODÁNO, jak to někteří dělaj
jardajerman@seznam.cz
Prispevky ani inzeraty se pokud to neni nutne nemazou.Staci prece napsat na konec prispevek Prodano.A zmenit nazev inzeratu na Prodano je podle mne blbost.Kdyz uz,tak to pripsat k nazvu inzeratu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Prispevky ani inzeraty se pokud to neni nutne nemazou.Staci prece napsat na konec prispevek Prodano.A zmenit nazev inzeratu na Prodano je podle mne blbost.Kdyz uz,tak to pripsat k nazvu inzeratu.
To je pravda, protože když to změníš na jenom prodáno, tak to fulltext asi nenajde, kdybys náhodou hledal, za co se kdy a co prodalo...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
vevis napsal:
To je pravda, protože když to změníš na jenom prodáno, tak to fulltext asi nenajde, kdybys náhodou hledal, za co se kdy a co prodalo...
To prejmenovani me taky pekne stve. Minule jsem tady asi hodinu hledal co se inzerovalo asi pred mesicem a pak jsem to nasel s nazvem Prodano a v prnim prispevku jenom tecka. Lepsi je to tam k tomu akorat pripsat.
F 650 GS (00)
Prodej motocyklů jsem upravil tak, že budou zobrazovány vždy jako první (soukromá inzerce). Je to pro lepší přehlednost.
Když nějakou věc nabízíte k prodeji a následně je prodána, tak prosím nemažte obsah vlákna, ale jen do názvu napište PRODÁNO. Vlákno bude následně uzamčeno. F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Zdravím, jen se chci zeptat jak to aktuálně funguje? Jedná se mi o to, že tu byl inzerát na prodej (nenabízel motocykl). Inzerát mne zaujal a poslal jsem prodávajícímu SZ s žádostí o detaily. Prodávající se ani neozval a inzerát se najednou nenávratně "vypařil" . Proto se ptám, může inzerent nabídku úplně smazat (nelze vůbec dohledat) anebo se stal nějaký technický problém? Předem díky za vysvětlení
Tau napsal:
Zdravím, jen se chci zeptat jak to aktuálně funguje? Jedná se mi o to, že tu byl inzerát na prodej (nenabízel motocykl). Inzerát mne zaujal a poslal jsem prodávajícímu SZ s žádostí o detaily. Prodávající se ani neozval a inzerát se najednou nenávratně "vypařil" . Proto se ptám, může inzerent nabídku úplně smazat (nelze vůbec dohledat) anebo se stal nějaký technický problém? Předem díky za vysvětlení
Muze ho smazat, pokud ovsem mu tam nekdo nereaguje. Pokud ano, v inzerci zustane pouze nic nerikajici thread s nesmyslnymy prispevky.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tau napsal:
Právě že tam byly i reakce ostatních uživatelů. Současně se ztrátou inzerátu se ztatily i reakce uživatelů z jejich profilů. Tak asi vir
Aha, tak pak asi mozna zauradoval Milos, na prani inzerenta. Anebo taky kecam
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
swat napsal: Prodej motocyklů jsem upravil tak, že budou zobrazovány vždy jako první (soukromá inzerce). Je to pro lepší přehlednost.
Když nějakou věc nabízíte k prodeji a následně je prodána, tak prosím nemažte obsah vlákna, ale jen do názvu napište PRODÁNO. Vlákno bude následně uzamčeno.
Taky se přikláním. Připsat PRODÁNO - KOUPENO - VYMĚNĚNO atd... do nadpisu inzerátu před, nebo za původní text je přehlednější než přidat příspěvek do vlákna.
Mazání - nemazání to je každýho věc, i když sem taky párkrát hledal vlákno, že se podívám, jak to dopadlo, ale nikde nic:-( Spíš uzamknout, a přesunout do archivu.