Prasata. Je to blbý v plným provozu. Může dojít k nehodám lidí, kteří za to vůbec nemůžou. Nesouhlasím s tím. Hezká auta mám taky rád. Kdyby se postavili někde na náměstí a tam si je mohli lidi prohlídnout, tak by to bylo asi lepší jak prasit na silnici.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Takže f pátek se račinigde nemotat.Vloni mě v Brně směr na Prahu předjíždělo žlutý lamborgíni a večer už bylo ve zprávách kaput.Jinak si myslím že takových závodníků je plná dálnice každý den,dělá se okolo toho zbytečný rozruch.
A maj po žížalkách. Přesně jak jsem psal. Odprdne to někdo uplně jinej.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Mě to přide, že takový závody tu máme celej rok. Ale účastní se ho nenablískaní z východu (jsem z Plzně) - kamiony. Tak jsem radši za tu nablískanou nádheru - alespoň je na co se dívat (je fakt, že rozum by u toho neměl chybět). Ale taky tu máme policii, která by to měla kočírovat. V německu vidím policii na každým třetím odpočívadle na dálnici a stále kontrolujou. U nás?
Pepa gs PM
Sem jel včera po D1 do Dodova pro Káčuli a byl jsem zvědav na ty rychlý drahý vozy,ale ani jeden,tak už vím proč.Prasat tam ale byla spousta,bohužel s českou spz.I policii jsem na několika místech viděl,ale nic nestavěla,spíš se jen tvářili,že tam sou.Teda jestli ty auta neměli vystříhlý z papíru v 3Dgrafice.....
BMW R 1100GS vzor kačer
Jedete někdo na Gumball Boxer Morava? Bude to asi super, jel bych hned, ale povinosti volají. Hlásí hezky, tak by to mohlo být super dvojnásob.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
To právě taky vím. Ani do diskuze nikdo nic o tom nenepsal a jak je vidět, tak tam asi ani nikdo nebyl. Teda jako z lidí, co sem píšou. Ale na enduro den doufám pojedu osobně. To mám v plánu, tak to doufám i tak zůstane.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi