blíží se čtyřicítka a tak budu asi po létě potřebovat nějaký dobrý servis s diagnostikou, aby mi dal mazlíka do pořádku.
Nevíte o někom v rozumné vzdálenosti od Zlína? Nebo není tu někdo, s kým by se na tom dalo domluvit?
Není žádný spěch, ptám se raděj s předstihem, abych měl přehled.
Cyril moto v Prostějově, pravda už trošku z ruky. Přímo ve Zlíně dělá servis bmw člen fóra, nemůžu si vzpomenout ale na jméno, nějak Honza..... nevím ale, jestli má diagnostiku. Cyril má určitě
blíží se čtyřicítka a tak budu asi po létě potřebovat nějaký dobrý servis s diagnostikou, aby mi dal mazlíka do pořádku.
Nevíte o někom v rozumné vzdálenosti od Zlína? Nebo není tu někdo, s kým by se na tom dalo domluvit?
Není žádný spěch, ptám se raděj s předstihem, abych měl přehled.
No, já jsem už 40cítku moc neslavil, ale i kolem Zlína se najde nějaká lihovina dle chuti a šikovnej doktor ne? No a mazlíka vymáchej v hypermanganu a dávej příště pozor, kam ho strkáš
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
jawaha napsal:
Cyril moto v Prostějově, pravda už trošku z ruky. Přímo ve Zlíně dělá servis bmw člen fóra, nemůžu si vzpomenout ale na jméno, nějak Honza..... nevím ale, jestli má diagnostiku. Cyril má určitě
Jo, Honzu znám, diagnostiku nemá.... U Cyrila už jsem byl, kdyžtak tam zajedu zas, zajímalo mě, jestli není někdo třeba poblíž.
Upravil robert_zl dne 08.08.2011 10:25