Kdo jede?Já se přihlásím po mastodont motokrosu v Bělé,jestli teda budu v pohodě.Tohle by mohlo být to pravé pro místní střelce.Tady by jste mohli KTM potrápit.V těžkým terénu na ně nemáme,ale tady to bude o něčem jiným.Tak co?
Chlopi ak sledujete tu akciu a diskusiu tak vedzte, že sa treba rozhodovať rýchlo, ak nebude 40 jazdcov prihlásených (do pondelka) pretek sa konať nebude...
karcici: Ubytko je v trojhviezdičkovom hoteli naozaj slušnom a komplet aj so stravou... Ak si z ceny odpočítaš cca 10 EURO za stravu na deň tak zistíš že až také drahé to nieje...
Teším sa na vás
Awia
Jazdim hlavne adventure turistiku na GS
No jen pojedte, todle vypadá konečně na skvělou akci.
Žádný těžký terén jen krásné šotolinky, můžem si fajn zajezdit bez obav že někde rozbijem nebo utopíme motorky...
Awia napsal:
Vďaka za uverejnenie pozvánky aj sem...
Chlopi ak sledujete tu akciu a diskusiu tak vedzte, že sa treba rozhodovať rýchlo, ak nebude 40 jazdcov prihlásených (do pondelka) pretek sa konať nebude...
Teším sa na vás
Awia
A kolik lidí je přihlášených teď? S kolegou bychom jeli rádi, enem kolega je v pryč a vrací se přesně v to pondělí, takže přihlásit se definitivně můžeme až o malinko později.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Sem tam.Nenechte se prosit.S takovouhle odezvou se bude za chvíly jezdit jen po chlastačkách,protože se každej vy...něco dělat.To naši pověst pupíků nijak nevylepší!
Odpovedám za organizátorov: v pondelok sa nebude uzatvárať registrácia. Iba predbežne potrebujeme vedieť, či sa vôbec nazbiera dostatočný počet štartujúcich na to, aby sa Baja konala. Pokiaľ bude začiatkom týždňa aspoň 40 kusov, rozbehne sa oficiálna registrácia s plateným štartovným a tá bude otvorená do naplnenia 100ks , prípadne až do preteku. Pod 40 jazdcov jednoducho nevydá ekonomika a iné...
Preto kto má záujem, registrujte sa aj keď naostro potvrdíte účasť až neskôr.
a Awia -
Ako som písal, registrácie zostanú otvorené až do samotného preteku... Ale ak nás bude v pondelok prihlásených 40 kúskov ideme napevno dotoho, potvrdíme hotelový komplex, záchranárov, X-fun technickú podporu, celý štáb ľudí, štartovné čísla, časomieru, tlačoviny, itíky, mapky.... je to ho naozaj veľa
Já jim fandím. Osobně si myslím, že tahle akce může umožnit Bramborám
přiblížit se KTMkám Tož se kuci nebojte
www.lc8adv.cz
Awia napsal:
Vďaka za uverejnenie pozvánky aj sem...
karcici: Ubytko je v trojhviezdičkovom hoteli naozaj slušnom a komplet aj so stravou... Ak si z ceny odpočítaš cca 10 EURO za stravu na deň tak zistíš že až také drahé to nieje...
Teším sa na vás
Awia
.....nič v zlom nechcel som žiadnu negativnu kampan určite super akcia a dufam že Vam vyjde ....je to len moj postrech pretože do tej oblasti pomerne často jazdim a dokonca v tom termine ako mate akciu mame tu spolu s členmi fora zajednany privat na tyžden zhruba o 100km dalej, tak Vas možno prideme pozriet ak všetko vyjde.....tak Vam držim palce
Tak jak jste dopadli co ?
Nějaké fotky jsou tady: https://picasaweb...a15182011#
Upravil swat dne 19.09.2011 10:15
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Zlanařil jsem 2 kámoše.Jeden je Petr pravidelný účastník Motání na LC8.Druhý kámoš z Tachova na Varanu Franta.
Vidina lehkých šotolinek nás zlákala k týdenímu výletu.
Po pohodové cestě přes Maďarské lázně jsme ve čtvrtek okolo poledního na přejímce v místě startu.Je tu už pěkně rušno.
U technického komisaře jsem narazil!Páteřák v bundě mu nestačí a já se pomali smiřuji s tím že budu muset nasadit plán "B",a to samostatné toulání po horách.Taky žádný zle.Pak se zjeví organizátoři a upozorňují,že trať je hóódně kamenitá a že nás pustí,ale ať se tam jedeme mrknout.Na prohlídku malého okruhu nás bere Mařena a já zjišťuji že avizované šotolinky jsou jaksi hrubšího zrna.Františkovi na Varaderu rozhodování ulehčuje ulomená stupačka v bahnité lázni.
Já a Petr jsme trať seznali sjízdnou a tak v 15.30 startujeme.
Vyrážím na trať a hned v prvním kole nečumím po fáborech a jedu po kolelích přede mnou.Ve výjezdu nacházím Cipra s
přetrženým řetězem a seznávám svůj omyl.Chudák na Dakaru co se mě držel a slepě mi věřil to taky otáčí.
Další 2kola už byla v pohodě a začal jsem zrychlovat,což brambora párkrát nesla s nevolí.U tabule s výsledky mě 10mon.ztráta dost mrzí.Franta mě uklidňuje,že závod bude dlouhý a na minuty se hrát nebude.Taky jsou první zranění.
Kluk na Dakaru přehlídl v jedné z rychlejších pasáží šutr a po 30metrech letu je motorka s cenou na nule a on se štěstím
jen se zlomenou kličkou.
Máme tu den druhý.120 ostrých km.Začínám zvolna jak je mým zvykem.Okouknu trať.Zahlídnu Krtka jak lepí a pak bloudím.Chybí značení a tak nejsem sám.Po dlouhých minutách se daří najít trať a lepí prozměnu Pardál.Druhý okruh už jedu svižněji a poslední malý okruh už jedu nejrychleji.Ke konci mě předjíždí Mařena bez vejfuku.
V cíli je rušno.Zlomená noha,Klasika z prvního placu proraženej karter.Jaštěrica zlomený žebra a plno zlomené techniky i sebevědomí mnoha soutěžících.Naopak radost dokončivších a družná nálada.Pak trénink na časovku.Ignis je pěknej kopec plnej kamení.Asi bude v sobotu zábava.Odstoupivší se seskupují u kamenitého výjezdu a "škodolibě"práskají fotoaparáty.
K večeři zas jen polívka a pár pivek.
Ráno v sobotu na rozpravě se dozvídáme,že se anuluje první kolo ze včera což hodně lidem pomohlo ale Petra to připravilo o etapové vítězství.Naopak Krtek je zase ve hře.Taky se pro velkou úmrtnost techniky a masa zkracuje
dnešní program.Hajnej lepí Klasice víčko a ta se pokusí pokračovat.Sama tomu ale nevěří.
Startuju dle aktuálního pořadí 25tej.Jede se opačně a tak jedu zas jek posranej.Brní mi ruce a taky se bojím lesní tecniky u protisměru.O tom zase něco ví Cipro,který včera pocuchal masku dřevařskému Dafu.
Druhé kolo zatahuju a jede se mi dobře,ale světe div se zase jsem unešen svou jízdou natolik,že přejíždím odbočku o dobré 3kiláky a jsem na sebe neskutečně nasranej.Na kontrolním bodu vidím Harovo zkrvavenou Lc4.Takže tušim,že zkončil stejně jako Klasika,která šla pěšky smutně dolů kopcem pro pomoc od nepojízdné motorky.Modrou spojovačku si užívám,protože tady můžu pálit 4plnej a je to kousek cesty,kterej je jeden z mála zábavnej i pro můj stroj.Do cíle se už nic závažného nestalo.Maník mi odpípl čas a ptá se jak jsem na tom.Líčí dost ztrát.V depu vidím Petra v péči lékařů a rozhovor s ním mi na klidu nepřidal.Podezření na zlomenou pánev je pakárna.Odváží je s Harem do špitálu a čekání na závěrečný sprint je nekonečné.Na start sprintu se postavilo značně zdecimované startovní pole a všichni už to zvládli bez problémů.
Akce dobrá,Petr nakonec jen potlučenej pojede s Mařenou autem a Cipro mu veme motorku.My s Frantou v neděli po ose dom.Přežil jsem bez pádu a to mě těší jelikož šutrovaná to byla fakt výživná!
Pěkně napsáno Romane . Ty šutry tam podle vyprávění i jiných nikdo moc nečekal a závod tak byl dost těžkej.
Další fotky: http://landal.raj...ia_2011_2/F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis