Ahoj uvažuji o koupi této motorky, ale nez začnu objíždět a zkoušet tak by mě zajímalo zda se svojí výškou (170 cm) dosáhnu obouma nohama na zem nebo jestli nebude tato motorka moc velká. Děkuji za odpovědi
S tím nebudeš mít žádný problém.A kdyžtak existuje řada možností,jam to snížit.Jezdej na tom i holky,které jsou menšího vzrůstu než ty.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Nebudes mit problem. Mam Dakara, ktery je o chlup vyssi a se 173 cm nemam problem. Pravdou je, ze mam snizene sedlo.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
2 Dratew : škoda do Brna to mám daleko převažně sem v Praze Ale už sem si skusil na obyč GS a jak ste říkali stačím v pohodě, takže doufam že na dakaru by taky nebyl problem a když jo tak myslím že to vyřeší to nizký sedlo a vyší boty
Ahoj. Já mám 175 cm, ale asi kratší nohy. Takže na Dakaru dosáhnu jen špičkama, ale bohatě to stačí. Ze začátku jsem to viděl jako neřešitelný problém, teď už na to nemyslím a jezdím.
krtek123 napsal:
Ahoj. Já mám 175 cm, ale asi kratší nohy. Takže na Dakaru dosáhnu jen špičkama, ale bohatě to stačí. Ze začátku jsem to viděl jako neřešitelný problém, teď už na to nemyslím a jezdím.
Jenže ty jsi neskutečný exot a navíc, kdyby jsi do toho nebyl dostrkaný, tak pořád jezdíš na kole
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
Na dakaru ani na advntuře sem se nikdy na obě nohy nespoléhal a zatim mi to vychází :-D jo a mám kolem 180 spíš mín.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.