Zdaravím na padací rám jsem přidělal přídavné blinkry.Elekrtrika byla na tažená od předních blinkrů.Byli přestřiženáý kabely a napájeno.Potud vše ok na stojící motorce při přidaných blinkrech došlo pouze k tomu že pomaleji blikali..Jenže při jízdě nejdříve blikají ,,pomalu tak jak mají a pak přidají na intenzitě a blikají rychlejc to dělá pravá strana 10x pomalu a pak rychleji...levá strana chodí normálně pomaleji nebo rovnou rychleji...prostě si to dělá co chce,,,,,,že by pc?poradí někdo???????
ako si predlžoval káble. čokoladkou? alebo letovanim alebo nejakíma spojovačkama? aky kábel si použil. nejaky starší alebo novy.
vyzerá to že canbus nevie rozpoznat odpor žiarovky a robi to to čo to robí
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Dělá to přerušovač prostě je stavěnej na 2x 21W+ 1.2w kontrolka víc nedá a proto to takhle blbne... Odpoj to nebo dej jinej přerušévač ale myslím si že ho budeš těžko shánět
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak jsem tam na Vaše doporučení tedy na Váš podnět o watáži dal místo těch dvou 10w dvě 5watovky a byl to projet sice jen 20kiláků,ale blinkry chodily ,tak jak mají!
Holt to rele to nebobralo..zase jsem chytřejší díkec!