VasekBohnice napsal:
především musí mít perfektní držení a vlastnosti na vodě, resp. i na mokrém asfaltu
Jestli chces mit perfektni vlastnosti na mokrym asfaltu,tak si zadny spunty nedavej. Ja mel akorat TKC,karoo a mitas 09 a z tech je na mokrym asfaltu nejlepsi TKC,zas je ale nejhorsi v terenu,tak si vyber.....
Já mám s KarooT na vodě, aniž bych to chtěl zakřiknout, velmi dobrý zkušenosti - v loužích i na lehce posmrkaným, stovky kilometrů (dálnice, okresky i kostky), naposledy teď v sobotu v tý největší průtrži ze Sedlčan do Prahy a . Stejně tak na suchým asfaltu je to bezproblémová guma. Na mix mýho použití ideál a nebudu-li řešit dojezd (to bych volil TKC), nebo větší poměr drsnějšího terénu (to bych dal klasický Karoo), asi už nebudu experimentovat a zůstanu u ní.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Já mám s KarooT na vodě, aniž bych to chtěl zakřiknout, velmi dobrý zkušenosti - v loužích i na lehce posmrkaným, stovky kilometrů (dálnice, okresky i kostky), naposledy teď v sobotu v tý největší průtrži ze Sedlčan do Prahy a . Stejně tak na suchým asfaltu je to bezproblémová guma. Na mix mýho použití ideál a nebudu-li řešit dojezd (to bych volil TKC), nebo větší poměr drsnějšího terénu (to bych dal klasický Karoo), asi už nebudu experimentovat a zůstanu u ní.
BTW na e10 jsem neměl po pár informacích od těch co to obuli odvahu. Jinak KarooT kupuju sadu za 4000,-, takže ani ekonomicky mě to do Mitasek moc netáhne...
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
asi vezmu tu sadu Mitas E-10 110/80 B19 +150/70 B17 Cena: 3770 CZK
Už odstranili počáteční problémy se směsí a gumy jsou v pohodě.
díky, asi tam šoupnu to Karoo T, dám na zkušenost s mokrým asfaltem Moraba
Já odjel na E-10 letošní Albánii, pár set kilometrů po Alpách a ještě je teď dojíždím na výletech po Čechách a na mokru jsem žádný problémy nezaznamenal. A ani na suchu ne. Jen do bláta to moc není. A mají proti KarooT modernější konstrukci kostry, vyšší rychlostní index a delší životnost..
Upravil Sema dne 30.08.2011 21:12
Já odjel na E-10 letošní Albánii, pár set kilometrů po Alpách a ještě je teď dojíždím na výletech po Čechách a na mokru jsem žádný problémy nezaznamenal. A ani na suchu ne. Jen do bláta to moc není. A mají proti KarooT modernější konstrukci kostry, vyšší rychlostní index a delší životnost..
tak Ti tedy pěkně děkuji tos nemohl napsat dřív?
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
tak Ti tedy pěkně děkuji tos nemohl napsat dřív?
Jsem si dřív nevšiml, no
Upravil Sema dne 30.08.2011 22:00
Metzeler Karoo T, Ty uz nevyzuji ) Max spokojenost... 0°C, vlhko, (Grossglockner). Prelozen, spolujezdec a drzeli az do kraje V blate to opravdu neni ideal, ale s trochou snahy se da
Akorat dost mizi na silnici, ale to asi vsechny tyto...
Mam to na 800GS, tzn 90/90/21 a 150/70/17
Tractive fakt funguje