dnes jsem si poridil novou GS 1200 adventure,rad bych s nekym pak popovidal o tomto stroji,a pokud bude nekde nejakej srazik rad se zastavim.Nicmene neni to muj prvni stroj,jezdim uz 17 let a mam jeste lonskou R1,ale chtel jsem uz neco pohodlnejsiho a nic jineho me nenapadlo,navic jsem po teto motorce pokukoval jiz delsi dobu.Letosni model uz ma novou vyvazovaci hridel,a je to temer bez vibraci,vyssi vykon o neco,a pak malickosti.Co mi chybi ke spokojenosti,jsou kufry,stoji v BMW na krame necelych 50 tis.kc,coz si myslim ze je dost,takze cekam na nejake doporuceni a rady, zatim Diiiiiiiiiky A.
blahopreji k nove hracce.
Co se kufru tyce, tak se zkus rozhlidnout po foru, uz se to tu resilo nescetnekrat.
Tak alespon telegraficky...
www.touratech.cz - vsechno mozne pro GS vcetne kufru zega.
www.cyrilmoto.com/prislus.htm
www.grave.cz
www.bighusky.cz
a jeste nekdo dalsi.
Podivej se urcite si vyberes.
Pokud si to pamatuju dobre, tak u TT se vejdes do 20 - 25tis vcetne nosicu (ale ted mozna kecam z hladu, teda zizne).
Upravil jazz dne 09.04.2008 21:41
Všechny zdravím, od minulého týdne jsem šťasným vlastníkem R 1200 GS a také pokukuji po kufrech, ale zjistil jsem, že o kufrech toho tu bylo napsáno již nepřeberné množství. Všem vám přeji mnoho příjemných kilometrů a třeba se setkáme na nějakém srazu.
Také gratuluji. Jestli sháníte nějaké kufry, je tu spoustu vláken o alu kufrech. Např bighusky, grave, alukufry.cz,touratech,sw-motech,cyrilmoto,atd Tak se tam mrkněte a uvidite.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis